fp-dobrodosli-140

Začetna stran

14.1.2023 Tehnična in druga pomoč

Ob 20.10 smo bili obveščeni, da v objektu na Steletovi cesti zamaka voda v spodnje prostore. Gasilci PGD Kamnik smo ob prisotnosti policije odprli vrata in in odpravili vzrok iztekanja vode.

scroll back to top
 

14.1.2023 Nesreče v cestnem prometu

Ob 13:11 smo bili gasilci PGD Kamnik obveščeni, da je na poti na Svetega Primoža nasedlo vozilo. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je vozilo zapeljalo v jarek in nasedlo na skali. Vozilo smo izvlekli ter ga predali vlečni službi.

scroll back to top
 

3.1.2023 Nesreče v cestnem prometu

Ob 3.17 se je na relaciji Mengeš–Trzin, občina Mengeš, v krožišču prevrnilo tovorno vozilo s prikolico, ki je prevažalo lesne sekance. Gasilci PGD Kamnik, Mengeš in CZR Domžale so zavarovali kraj dogodka, nevtralizirali po vozišču izteklo hidravlično olje, očistili vozišče, nudili pomoč policiji ter delavcem avto vleke pri dvigu in nalaganju tovornega vozila.

scroll back to top
 

31.12.2022 Požari v komunalnih in drugih zabojnikih

Ob 21.02 je na Šolski ulici v Kmniku gorel zabojnik za papir. Aktivirani so bili gasilci PGD Kamnik, ki so odstranili nepoškodovane zabojnike in pogasili goreč zabojnik. Gasilci so tudi pregledali okolico. Na kraju je bila tudi policija.

scroll back to top
 

30.12.2022 Požari v komunalnih in drugih zabojnikih

Ob 7.33 so na železniški postaji Kamnik - Mesto, gasilci PGD Kamnik pogasili manjši goreči zabojnik za smeti. Na kraju je bila prisotna tudi policija.

scroll back to top
 

13.1.2023 Nesreče v cestnem prometu

Ob 19.58 smo bili preko 112 obveščeni, daje prišlo do prometne nesreče na regionalni cesti Kamnik- Ločica v kraju Soteska. Gasilci PGD Kamnik so protinaletno in protipožarno zavarovali mesto nesreče, stabilizirali vozilo na strehi ter oskrbeli ponesrečenca. Ponesrečeni je nadaljnjo zdravniško pomoč poiskal sam. Na kraju je bila prisotna policija ter vzdrževalec cest. Gasilci so pomagali pri sanaciji cestišča ter nalaganju vozila na avtovleko. Cesta je bila popolnoma zaprta 1 uro.

scroll back to top
 

1.1.2023 Požari v komunalnih in drugih zabojnikih

Ob 20.10 so na železniški postaji Duplica, občina Kamnik, gasilci PGD Kamnik in Duplica pogasili manjši goreč koš za smeti. Na kraju je bila prisotna tudi policija.

scroll back to top
 

31.12.2022 Onesnaženje, nesreče z nevarnimi snovmi

Ob 12.12 smo bili obveščeni o onesnaženju potoka z gnojnico v naselju Okroglo v občini Kamnik. Na kraj so odšli gasilci PGD Kamnik, ki so ob prihodu na kraj izvedli analizo vode, ki je pokazala nekoliko povišane vrednosti nitritov. Ukrepe za zajezitev škode je izvedel že lastnik ribogojnice zato do pogina rib ni prišlo. Na kraju je bila prisotna tudi policija.

scroll back to top
 

27.12.2022 Požari v naravi oziroma na prostem

Ob 13.17 se je kadilo na Novem trgu v Kamniku. Gasilci PGD Kamnik so ugotovili, da občan nadzorovano kuri papir. Ni bilo možnosti za širjenje. V dogovoru z domačinom so gasilci pogasili goreč kup in prelili okolico.

scroll back to top
 
«ZačetekPrejšnja12345678910NaslednjaKonec»

Stran 2 od 171