fp-dobrodosli-140

Začetna stran

12.9.2022 Nesreče v cestnem prometu

Ob 21.17 je na regionalni cesti Kamnik - Ločica nasproti bazena, voznik z osebnim vozilom silovito zapeljal iz ceste na teraso gostinskega objekta, prebil ograjo, porušil več miz in klopi in poškodoval goste. Posredovali so gasilci PGD Kamnik, tudi z vozilom za množične nesreče, ki so zavarovali kraj dogodka, zaprli cesto, nudili pomoč poškodovanim osebam, nudili pomoč reševalcem NMP Kamnik pri oskrbi poškodovanih in zaščitili kraj dogodka zaradi dolgotrajne policijske preiskave. Voznik je s poškodovanim vozilom pobegnil s kraja nesreče in z motornimi tekočinami onesnažil cestne odseke Kamnik - Ločica, Kamnik - Stahovica in Stahovica - Črnivec, katerega so gasilci in delavci Gorenjske gradbene družbe očistili. 3 poškodovane osebe so ekipe NMP Kamnik oskrbele in odpeljale v UKC Ljubljana. Gasilci so nudili razsvetljavo kriminalistom za potrebe ogleda. Nastala je večja gmotna škoda, poškodovana je oprema terase, 20 metrov ograje, več prostostoječih luči, pogrešane so bile osebne stvari posameznikov in onesnaženo 200 m2 cestnih in parkirnih površin. Vozilo povzročitelja je pokvarjeno obstalo v naselju Črna pri Kamniku, na državni cesti Stahovica - Črnivec.

scroll back to top
 

11.9.2022 Nesreče v cestnem prometu

Ob 10:43 so bili gasilci PGD Kamnik obveščeni da je v Stahovici, občina Kamnik prišlo do trka kombiniranega vozila in motornega kolesa. Ob prihodu na kraj so gasilci PGD Kamnik zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator, posuli razlite tekočine in počistili cestišče. Poškodovano osebo so reševalci NMP Kamnik odpeljali v nadaljnjo oskrbo v UKC Lj. Na kraju tudi policija.

scroll back to top
 

9.9.2022 Nesreče v cestnem prometu

V Stahovici pri kamnolomu je osebno vozilo zletelo s ceste, pri tem pa poškodovalo prometno signalizacijo. Gasilci so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator in posuli razlite tekočine. Tri osebe v vozilu niso bile poškodovane.

scroll back to top
 

2.9.2022 Nesreče v cestnem prometu

Ob 15:39 so bili gasilci PGD Kamnik obveščeni, da je na glavni cesti Kamnik - Ločica, Loke pri Kamniku, prišlo do prometne nesreče enega vozila, ki je pristalo v jarku na strehi. Ob prihodu na kraj so gasilci PGD Kamnik zavarovali kraj nesreče, stabilizirali vozilo in pomagali reševalcem NMP Kamnik pri iznosu ene poškodovane osebe do reševalnega vozila. Dve poškodovani osebi sta bili prepeljani v nadaljnjo oskrbo v UKC Ljubljana. Gasilci so vozilo iz jarka prestavili na kolesa. Na kraju tudi policija.

scroll back to top
 

30.8.2022 Požari v nestanovanjskih stavbah

Gasilci PGD Kamnik in Kamniška Bistrica so posredovali po požaru elektro omarice v objektu na naslovu v Sp. Stranjah. Pred prihodom gasilcev so obiskovalci gostinskega lokala omarico pogasili. Gasilci so omarico pregledali s termovizijsko kamero.

scroll back to top
 

10.9.2022 Nesreče v cestnem prometu

Ob 15.23 sta na cesti v Podgorju, občina Kamnik trčili dve osebni vozili. Posredeovali so gasilci PGD Kamnik, ki so zavarovali kraj dogodka, nudili pomoč reševalcem NMP Kamnik pri oskrbi ponesrečencev, iz vozila rešili osebo, nudili pomoč policiji, odstranili vozili iz cetišča, odklopili akumulator in z vpojnimi sredstvi posuli razlite motorne tekočine. Reševalci NMP Kamnik so oskrbeli 4 poškoodvane osebe in jih odepljali v UKC Ljubljana.

scroll back to top
 

7.9.2022 Nesreče v cestnem prometu

Ob 16:49 so bili gasilci PGD Kamnik obveščeni, da je na cesti proti Dobenem prišlo do prometne nesreče avta in kolesarja. Ob prihodu na kraj so gasilci PGD Mengeš in PGD Kamnik zavarovali kraj nesreče in poškodovancu nudili prvo pomoč do prihoda reševalcev. Reševalci NMP Domžale so poškodovano osebo prepeljali v nadaljnjo oskrbo. Na kraju tudi policija.

scroll back to top
 

31.8.2022 Onesnaženje, nesreče z nevarnimi snovmi

Ob 12:54 so bili gasilci PGD Kamnik obveščeni, da je na Miklavčičevi ulici, občina Kamnik, v zraku prisoten vonj po nafti. Gasilci so ob prihodu na kraj opravili pogovor s prebivalci ulice, ki navajajo, da je vonj prisoten samo zunaj in ko zapiha veter. Na bližnjem gradbišču varijo bitumensko hidroizolacijo. Na kraju prisotna tudi policija.

scroll back to top
 

28.8.2022 Požari na sredstvih cestnega prometa

Ob 13:30 se je v naselju Markovo, občina Kamnik, kadilo iz osebnega vozila. Do prihoda gasilcev PGD Kamnik in Sela pri Kamniku so požar začeli gasiti že navzoči. Gasilci so požar dokončno pogasili ter opravili pregled s termovizijsko kamero. nevarnosti za požar ni bilo več. Vozilo je poškodovano, na kraju je bila prisotna tudi policija.

scroll back to top
 
«ZačetekPrejšnja12345678910NaslednjaKonec»

Stran 9 od 171