fp-dobrodosli-140

Začetna stran

22.4.2022 NESREČE V CESTNEM PROMETU

Ob 9:26 so bili gasilci PGD Kamnik obveščeni, da je prišlo do trka dveh vozil na Korenovi cesti v Kamniku. Ob prihodu na kraj so gasilci zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorje in usmerjali promet. Reševalci NMP Kamnik so eno osebo prevzeli v nadaljnjo oskrbo.

scroll back to top
 

21.4.2022 TEHNIČNA IN DRUGA POMOČ

V stanovanjski hiši v naselju Godič, občina Kamnik se je nahajala neodzivna oseba. Gasilci PGD Kamnik so s tehničnim posegom odprli vrata objekta, v katerem je bila starejša oseba, ki se ni odzivala na klice zaradi slabega sluha. Na kraju so bili prisotni tudi reševalci NMP ZD Kamnik in policija.

scroll back to top
 

20.4.2022 POŽARI V STANOVANJSKIH STAVBAH

Ob 10:50 so bili gasilci PGD Kamnik obveščeni, da je prišlo do dimniškega požara v naselju Kregarjevo. Gasilci PGD Kamnik in PGD Kamniška Bistrica so objekt in dimnik pregledali s termo kamero ter prepovedali nadaljnje kurjenje v peči.

scroll back to top
 

18.4.2022 TEHNIČNA IN DRUGA POMOČ

V stanovanjskem objektu, v naselju Volčji Potok, občina Kamnik je bila pogrešana oseba. Gasilci PGD Kamnik so s tehničnim posegom odprli vrata stanovanja ter reševalcem NMP ZD Kamnik omogočili vstop. Reševalci so našli osebo, ki ni kazala znakov življenja. Na kraju je bila prisotna tudi policija.

scroll back to top
 

16.4.2022 NESREČE V CESTNEM PROMETU

Gasilci PGD Kamnik so bili obveščeni o prometni nesreči na RC Stahovica Kamniška bistrica. Na kraju so gasilci proti naletno zavarovali kraj nesreče in posuli manjši madež na cestišču. 

scroll back to top
 

20.4.2022 NESREČE V CESTNEM PROMETU

Ob 20.08 je v Mostah v občini Komenda trčil v ograjo in padel motorist. Posredovali so gasilci PGD Kamnik in PGD Moste, ki so kraj zavarovali in oskrbeli hudo poškodovanega motorista. Prevzeli so ga reševalci ZD Domžale in ga prepeljali v UKC Ljubljana.

scroll back to top
 

18.4.2022 VETROLOM

Ob 14:44 so bili gasilci PGD Kamnik obveščeni, da je na garažnem objektu veter odkril streho. Gasilci PGD Kamnik so odstranili viseče azbestne plošče in na strehi ležeče kose ter preventivno odstranili ostale razbite strešnike.

scroll back to top
 

17.4.2022 NESREČE V CESTNEM PROMETU

Ob 15.55 smo bili obveščeni o trčenju dveh osebnih vozil v križišču Ljubljanske in Murnove ceste v Kamniku. Na kraju prometne nesreče smo dogodek protinaletno in protipožarno zavarovali, odklopili na vozilih akumulatorje, preprečili nadaljnje iztekanje motornih tekočin, usmerjali promet v času polovične zapore ter počistili cestišče.

scroll back to top
 

16.4.2022 POŽARI V NARAVI

Ob 10:26 so bili gasilci PGD Kamnik obveščeni, da je zagorela trava na površini enega kvadratnega metra. Gasilci so tlečo travo in listje, ki je zagorelo zaradi odvržene žerjavice polili z vodo.

scroll back to top
 
«ZačetekPrejšnja12345678910NaslednjaKonec»

Stran 9 od 164