fp-dobrodosli-140

Začetna stran

20.2.2023 Požari v stanovanjskih stavbah

Gasilci PGD Kamnik in Kamniška Bistrica smo bili obveščeni o požaru kurilnice v stanovanjskem objektu v Godiču. Locirali smo požar, ga pogasili in prezračili zakajene prostore. V prostorih smo preverili prisotnost nevarnih plinov ter s termokamero pogledali za morebitna žarišča. Stanovalcem smo priporočili bivanje v drugem objektu. Na objektu se je v času intervencije generalno odklopila elektrika in voda. Na kraju je bila prisotna tudi policija.

scroll back to top
 

17.2.2023 Nesreče v cestnem prometu

Ob 14:19 sta na Ljubljanski cesti v Kamniku trčila kolesar in osebno vozilo. Gasilci PGD Kamnik so zavarovali kraj dogodka, reševalci NMP Kamnik pa so poškodovanega kolesarja pregledali in oskrbeli. Na kraju dogodka so posredovali tudi policisti.

scroll back to top
 

14.2.2023 Tehnična in druga pomoč

Ob 12.49 smo prejeli obvestilo, da je intervencijsko vozilo med vožnjo na intervencijo obtičalo na gozdni cesti v visokem snegu. Po prihodu na kraj smo odmetali sneg okoli vozila in ga s pomočjo vitla rešili.

scroll back to top
 

12.2.2023 Požari v stanovanjskih stavbah

Gasilci PGD Kamnik so posredovali na Prešernovi ulici v občini Kamnik, kjer je prišlo do dimniškega požara. Gasilci so pregledali in očistili dimniško tuljavo ter počakali na izgoretje preostalih saj. Iz peči so iznesli goreč material ter saje. S pomočjo lestve so dostopali do strehe. Na kraju je bila prisotna tudi policija.

scroll back to top
 

7.2.2023 Tehnična in druga pomoč

Gasilci PGD Kamnik so na Kovinarski cesti v Kamniku preprečili puščanje vode z silosa, ki ji je bila posledica okvare na sistemu.

scroll back to top
 

14.2.2023 Tehnična in druga pomoč

Ob 13.30 je občan prosil za pomoč gasilcev , ker se mu je ključ zlomil v vratih v večstanovanjski hiši ob Tunjiški cesti v Kamniku. Gasilci PGD Kamnik so na kraju svetovali občanu, da pokliče ključavničarja. Na kraju je bila prisotna tudi policija.

scroll back to top
 

14.2.2023 Požari v stanovanjskih stavbah

Ob 11:43 je v naselju Gabrovnica, občina Kamnik, gorel stanovanjski objekt. Gasilci PGD Šmartno v Tuhinju, Srednja vas in Kamnik so zavarovali kraj dogodka, pogasili požar, objekt in okolico pregledali s termovizijsko kamero in nudili pomoč policiji. Ena oseba je v požaru zaradi hudih opeklin umrla.

scroll back to top
 

09.02.2023 Požari v stanovanjskih stavbah

Ob 13:47 so v Tunjicah, občina Kamnik, gorele saje v dimniku stanovanjske hiše. Gasilci PGD Tunjice in PGD Kamnik so zavarovali kraj dogodka, dokončno pogasili požar v dimni komori, ki so ga začetno že gasili domači in sosedje, prebili dimniško tuljavo in pregledali objekt s termovizijsko kamero.

scroll back to top
 

6.2.2023 Nesreče v cestnem prometu

Ob 16.08 so v Mostah, občina Komenda, trčila tri osebna vozila. Gasilci PGD Moste in Kamnik so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorje, z vpojnimi sredstvi posuli iztekle motorne tekočine, očistili cestišče in usmerjali promet. Reševalci NMP Kamnik so udeležence na kraju pregledali in eno poškodovano osebo prepeljali v UKC Ljubljana.

scroll back to top
 
«ZačetekPrejšnja12345678910NaslednjaKonec»

Stran 9 od 181