fp-dobrodosli-135

Začetna stran

10.10.2021 TEHNIČNA IN DRUGA POMOČ

Gasilci so s tehničnim posegom odprli vrata stanovanja, v katerem je bila preminula oseba. Prisotnost plinov v prostoru niso zaznali.

scroll back to top
 

7.10.2021 TEHNIČNA IN DRUGA POMOČ

Ob 18:32 smo bili s strani Policije obveščeni o pogrešani osebi na Medvedovi ulici 23. Na kraju smo s tehničnim posegom odprli okno pritličnega stanovanja in omogočili vstop policiji in reševalcem. Pred vstopom smo v stanovanju preverili tudi prisotnost nevarnih plinov. Najdena je bila preminula oseba.

scroll back to top
 

5.10.2021 TEHNIČNA IN DRUGA POMOČ

Ob 16.26 so gasilci PGD Kamnik, na Podlimbarskega pot, občina Kamnik z avto lestvijo odstranili padli del zračnika in ga namestili nazaj na streho.

scroll back to top
 

1.10.2021 NESREČE V CESTNEM PROMETU

Na Ljubljanski cesti v Kamniku sta trčili dve osebni vozili. Gasilci PGD Kamnik so zavarovali kraj dogodka in s tehničnim posegom rešili ukleščeno poškodovano osebo iz vozila. Reševalci NMP Kamnik so poškodovano osebo oskrbeli ter prepeljali v UKC Ljubljana. Na kraju je bila prisotna tudi policija.

scroll back to top
 

27.9.2021 NESREČE V CESTNEM PROMETU

Ob 19.59 je na Glavarjevi cesti v občini Komenda padel kolesar. Posredovali so gasilci PGD Kamnik in Moste, ki so zavarovali kraj dogodka, nudili pomoč policiji pri ogledu, usmerjali promet in na koncu sprali cestišče. Reševalci NMP Kamnik so osebo oskrbeli in jo odpeljali v UKC Ljubljana.

scroll back to top
 

7.10.2021 VETROLOM

Ob 14:48 smo prejeli obvestilu o nevarno nagnjenem drevesu na stanovansko hišo in dovozno pot pri naslovu Neveljska pot 2c. Po prihodu na kraj smo zavarovali območje in odstranili nevarno drevo.

scroll back to top
 

3.10.2021 NESREČE V CESTNEM PROMETU

Ob 16.20 je na državni cesti Kamnik - Ločica voznik z osebnim vozilo zletel iz ceste, podrl spominsko obeležje in pristal na strehi pod cesto. Posredovali so gasilci PGD Kamnik, ki so zavarovali kraj dogodka, pogasili začetni požar na vozilu, z avtodvigalom dvignili vozilo iz jarka, odklopili akumulator nudili pomoč pri nalaganju vozila na avto vleko, počistili razlite motorne tekočine in usmerjali promet. Na kraju je bila tudi policija.

scroll back to top
 

29.9.2021 NESREČE V CESTNEM PROMETU

Ob 7.32 je prišlo do padca mladoletnega kolesarja pri športni dvorani Kamnik. Na kraju smo nudili asistenco ekipi NMP Kamnik pri oskrbi poškodovanca, ki je bil v nadaljevanju odpeljan v KC Ljubljana. Preiskavo dogodka izvaja policija.

scroll back to top
 

23.9.2021 NESREČE V CESTNEM PROMETU

Gasilci PGD Kamnik in Moste so bili obveščeni, da je na križišču pri hišni številki Glavarjeva cesta 37 tovornjak povozil kolesarja. Gasilci so zavarovali kraj nesreče, izpod tovornjaka rešili kolesarja, reševalcem NMP Kamnik pomagali pri oživljanju, s tehničnim posegom rešili kolo izpod tovornjaka, oprali cestišče in pomagali policiji pri zapori cestišča ter usmerjanju prometa.

scroll back to top
 
«ZačetekPrejšnja12345678910NaslednjaKonec»

Stran 5 od 149