fp-dobrodosli-140

Začetna stran

24.6.2023 Nesreče v cestnem prometu

Ob 12:01 so bili gasilci PGD Kamnik obveščeni, da je prišlo do prometne nesreče dveh vozil. Ob prihodu na kraj so bila vozila že umaknjena s ceste, NMP Kamnik že na kraju, ena oseba lažje poškodovana, posredovanje ni bilo potrebno. Po odhodu gasilcev so udeleženci počakali na policijo.

scroll back to top
 

24.6.2023 Požari na gozdnih in grmovnih površinah

Gasilci PGD Kamnik so v gozdu nad gradom Zaprice pogasili 60 kvadratnih metrov tleče podrasti ter preventivno ohladili okolico.

scroll back to top
 

18.6.2023 Nesreče v cestnem prometu

Gasilci PGD Kamnik smo bili obveščeni o padcu motorista na pešpoti ob Kamniški Bistrici. Na kraju smo poškodovanemu nudili prvo pomoč do prihoda NMP Kamnik, pomagali reševalcem in policistom, vršili prometno in požarno varovanje. Poškodovanec je bil s strani NMP Kamnik odpeljan v UKC Ljubljana.

scroll back to top
 

14.6.2023 Nesreče v cestnem prometu

Ob 9.16 je na cesti Duplica - Kamnik, občina Kamnik osebno vozilo zapeljalo z ceste v jarek in se prevrnilo na bok. Gasilci PGD Kamnik so zavarovali kraj nesreče, nudili pomoč reševalcem pri oskrbi poškodovane osebe ter odklopili akumulator na vozilu. Reševalci NMP Kamnik so poškodovanca prepeljali v bolnišnico.

scroll back to top
 

10.6.2023 Tekmovanje mladine v malem nogometu

nogometV soboto, 10.6., se je tudi naša mladina udeležila tekmovanja v malem nogometu v Komendi. Dopoldne smo se ob 9. uri skupaj s preostalimi člani mladine GZ Komenda in GZ Kamnik zbrali na hipodromu. 

scroll back to top
Več ...
 

22.6.2023 Požari v stanovanjskih stavbah

Ob 7:39 so bili gasilci PGD Kamnik obveščeni, da gori jeklenka na naslovu Črna pri Kamniku 20. Ob prihodu na kraj so gasilci PGD Kamnik in PGD Gozd požar, ki ga je omejil že lastnik objekta, dokončno pogasili in objekt pregledali s termo kamero. Na kraju je posredovala tudi policija.

scroll back to top
 

16.6.2023 Požari v stanovanjskih stavbah

Ob 15.07 smo bili obveščeni o požaru hiše na Drnovškovi cesti v Kamniku. Ob prihodu na kraj so policisti iz objekta skozi okno že rešili osebo, ki je bila zaklenjena v goreči hiši ter jo predali v oskrbo reševalcem NMP Kamnik, ki so jo odpeljali v UKC Ljubljana. Gasilci smo nasilno odprli vhodna vrata in pogasili dva požara različnih predmetov v dveh ločenih in med seboj oddaljenih sobah ter pregledali objekt zaradi morebitnih ostalih ujetih oseb. Po pogasitvi smo iz objekta iznesli zgorele predmete, objekt prezračili ter nudili pomoč pri preiskavi dogodka. Ker hiša ni več primerna za bivanje smo obvestili poveljnika OšCZ Kamnik, da uredi za eno osebo začasno prebivališče kar je bilo tudi takoj urejeno. Gasilci smo skupaj s policisti osebo prepeljali v nastanitveno enoto. Vse nadaljnje postopke vodi policija.

scroll back to top
 

12.6.2023 Požari v nestanovanjskih stavbah

Ob 13:25 so bili gasilci PGD Kamnik obveščeni, da gori hiša v naselju Motnik, občina Kamnik. Gasilci PGD Motnik in PGD Kamnik so ob prihodu na kraj ugotovili, da gori otroška hiša v velikosti 6 m2, polna igrač. Požar igrala in okolice so pogasili in pregledali okolico in bližnje objekte s termokamero.

scroll back to top
 

10.6.2023 Onesnaženje, nesreče z nevarnimi snovmi

Ob 17.02 so ob cesti Špitalič - Slopi občani opazili več posod z nevarnimi snovmi odložene v naravo. Posredovali so gasilci PGD Kamnik, ki so zavarovali kraj dogodka, izvedli detekcijo odloženih nevarnih snovi in izvedli sanacijo. Na kraju je bilo odloženih 18 posod z barvami in razredčili, iz katerih so snovi tudi iztekle. Gasilci so izvedli sanacijo onesnažene zemljine onesnažene z barvo.

scroll back to top
 
«ZačetekPrejšnja12345678910NaslednjaKonec»

Stran 5 od 186