fp-dobrodosli-140

Začetna stran

27.3.2023 Tehnična in druga pomoč

Ob 10:26 je na Tunjiški cesti, občina Kamnik, iztekala voda ob pralnem stroju v stanovanju. Gasilci PGD Kamnik so zaprli ventil za vodo v bloku ter preprečili nadaljnje iztekanje. Obvestili so tudi komunalno podjetje in lastniku svetovali, da za dokončno odpravo napake najamejo ustrezno vodo inštalatersko službo.

scroll back to top
 

26.3.2023 Nesreče v cestnem prometu

Ob 15:12 smo bili obveščeni o padlem kolesarju na relaciji Rodica - Mengeš. Posredovali so gaslici PGD Kamnik, PGD Mengeš in CZR Domžale, ki so zavarovali kraj nesreče ter poškodovani osebi nudili prvo pomoč. Poškodovana oseba je bila v nadaljnjo oskrbo predana reševalcem NMP Domžale. Na kraju je bila prisotna tudi policija.

scroll back to top
 

25.3.2023 Nesreče v cestnem prometu

Ob 9.09 je na Domžalski cesti v Kamniku prišlo do trka dveh osebnih vozil. Posredovali so gasilci PGD Kamnik, ki so zavarovali kraj dogodka, nevtralizirali iztekle tekočine in počistili razbitine ter pomagali lažje poškodovani osebi.

scroll back to top
 

23.3.2023 Nesreče v cestnem prometu

Ob 11:13 so bili gasilci PGD Kamnik obveščeni, da je na prehodu čez železniško progo padel kolesar in si poškodoval glavo. Gasilci so poškodovani osebi do prihoda reševalcev nudili prvo pomoč in očistili cestišče.

scroll back to top
 

22.3.2023 Nesreče v cestnem prometu

Ob 10:34 so bili gasilci PGD Kamnik obveščeni, da je traktor povozil osebo. Gasilci PGD Moste in PGD Kamnik so zavarovali kraj nesreče, ugasnili traktor in pomagali pri oskrbi in prenosu poškodovane osebe do reševalnega vozila.

scroll back to top
 

26.3.2023 Nesreče v cestnem prometu

Ob 9.20 je na regionalni cesti Duplica-Kamnik, pri odcepu za Perovo, občina Kamnik, tovorno vozilo zbilo pešca, ki je na kraju poškodbam podlegel. Gasilci PGD Kamnik so zavarovali kraj nesreče, vršili zaporo ceste, usmerjali promet, nudili pomoč reševalcem NMP Kamnik pri oskrbi ponesrečenega, očistili cestišče in pomagali delavcem pogrebne službe pri prenosu preminulega.

scroll back to top
 

23.3.2023 Tehnična in druga pomoč

Ob 18.33 so na Fužinah v Kamniku gasilci PGD Kamnik iz reke Kamniške Bistrice izvlekli kolo in ga predali policistom PP Kamnik.

scroll back to top
 

22.3.2023 Nesreče z nevarnimi snovmi v industriji, industrijske nesreče

Ob 17.06 so občani opazili belo snov v Kamniški Bistrici. Posredovali so gasilci PGD Kamnik, ki so zavarovali širše območje onesnaženja, ugotavljali izvor onesnaženja in med ugotavljanjem onesnaženja naleteli na ribogojnico, ki jo je onesnaženje doletelo in so začele poginjati ribe. Gasilci so vzeli vzorce na več mestih in pripravili delovišče za prihod enote ELME. Nudili so razsvetljavo ribogojnice in nudili tehnično pomoč delavcem ELME, pri analizi odvzetih vzorcev. Na vstopne točke struge so postavili lovilna črevesa, na kraju je bila prisotna policija, ELME, ribiški čuvaj in lastnik ribogojnice.

scroll back to top
 

18.3.2023 Požari na travniških površinah

Ob 18:02 so bili gasilci PGD Kamnik obveščeni, da gori v gozdu v kraju Mekinje. Požar je do prihoda gasilcev na kraj omejil občan. Gasilci so pogasili žarišča in požarišča z okolico namočili z vodo. Gorelo je na površini 100 m2.

scroll back to top
 
«ZačetekPrejšnja12345678910NaslednjaKonec»

Stran 7 od 181