fp-dobrodosli-140

Začetna stran

27.5.2023 Nesreče ljudi na in v vodi

Ob 2.42 je iz centra 112 sporočil, da je prišlo do verjetnega padca osebe v vodo na območju tovarne Titan. Posredovali so gasilci PGD Kamnik in policija, kjer so v koordinirani akciji preiskali tehnološki kanal reke Kamniške Bistrice. Osebo so našli v lovilnih grabljah MHE Bakovnik - Količevo na naslovu Bakovnik 10. Gasilci so osebo povlekli iz vode in ji nudili prvo pomoč do prihoda reševalcev NMP Kamnik. Oseba je kljub pomoči preminula.

scroll back to top
 

22.5.2023 Požari v naravi oziroma na prostem

Ob 21:11 smo bili obveščeni o požaru v naravi ob naslovu Črna 20. Ob prihodu na kraj je bilo ugotovljeno, da gorijo les in ostali gradbeni odpadki v neposredni bližini gozda. Skupaj z gasilci PGD Gozd smo pogasili in prekopali požarišče v izmeri 50 kvadratnih metrov.

scroll back to top
 

21.5.2023 Nesreče v cestnem prometu

Ob 14:49 smo bili obveščeni o neodzivnem kolesarju na lokalni cesti v Veliki Lašni. Kraj nesreče smo protinaletno zavarovali. Skupaj z enoto AED PGD Srednja vas smo nudili pomoč poškodovani osebi do prihoda reševalcev. Poškodovano osebo so v oskrbo prevzeli reševalci NMP ZD Domžale in ga prepeljali v ZD Domžale. Na kraju je posredovala tudi policija.

scroll back to top
 

19.5.2023 Nesreče v cestnem prometu

Ob 7.59 je na Kranjski cesti v Kamniku prišlo do trka osebnega vozila in motorista. Gasilci PGD Kamnik so zavarovali kraj dogodka in nudili pomoč reševalcem pri oskrbi poškodovanega motorista. Poškodovani je bil prepeljan v nadaljnjo oskrbo.

scroll back to top
 

17.5.2023 Tehnična in druga pomoč

Ob 18.06 so gasilci PGD Kamnik in PGD Šmarca obveščeni o mačjem mladiču ujetem pod streho na Kolečevi poti v Šmarci, občina Kamnik. Ob prihodu na kraj so zavarovali kraj ter zaprli cesto, ter s pomočjo avto lestve odkrili del ostrešja kjer se je nahajal mačji mladič in le tega so predali lastnici.

scroll back to top
 

21.5.2023 Nesreče v cestnem prometu

Ob 16:24 smo bili obveščeni o prometni nesreči med kolesarjem in osebnim vozilom v Gori pri Komendi. Kraj nesreče smo z gasilci PGD Moste protinaletno zavarovali. Reševalcem NMP Kamnik smo nudili pomoč pri oskrbi ponesrečenca. Na kraju je posredovala tudi policija.

scroll back to top
 

21.5.2023 Nesreče v cestnem prometu

Ob 9.06 smo bili obveščeni o padcu motorista v krožišču na kamniški obvoznici. Po prihodu na kraj smo mesto dogodka zavarovali, izvedli ITLS pregled poškodovanca, ker je zavrnil pomoč NMP, ter mu oskrbeli površinsko rano, nudili asistenco pri odstranitvi motornega vozila s cestišča in pregledali cestišče. Oseba smo napotili na urgenco v primeru poslabšanja stanja. Dogodek so prevzeli policisti.

scroll back to top
 

18.5.2023 Nesreče v cestnem prometu

Ob 8.57 smo bili obveščeni, da je prišlo Na produ v Kamniku do povoženja pešca pri vzvratni vožnji kombiniranega vozila. Na kraju dogodka smo mestno nesreče zavarovali in počakali na prihod policije. Reševalci NMP Kamnik so poškodovano osebo odpeljali, ostalo posredovanje z naše strani ni bilo potrebno.

scroll back to top
 

16.5.2023 Delovne nesreče

Ob 7.32 je v poslovni coni Žeje pri Komendi prišlo do delovne nesreče. Ob prihodu gasilcev PGD Kamnik in PGD Moste na kraj so reševalci NMP Kamnik že oskrbovali ponesrečenca. Gasilci so preverili iztekanje in atmosfero v prostoru v katerem je prišlo do nesreče. Delno sanacijo so opravili že zaposleni. Na kraju je bila tudi policija.

scroll back to top
 
«ZačetekPrejšnja12345678910NaslednjaKonec»

Stran 7 od 186