fp-dobrodosli-140

Začetna stran

17.12.2022 Nesreče z nevarnimi snovmi v industriji, industrijske nesreče

Ob 9.38 so na Duplici v občini Kamnik občani opazili onesnaženo struge Mlinščice. Posredovali so gasilci PGD Kamnik, ki so na več mestih postavili lovilna črevesa, iskali izvor onesnaženja, izvedli preliminarne teste in določili vrsto onesnaženja - onesnaženje s kurilnim olje ali nafto. Med intervencijo je intenziteta onesnaževanja upadala, gasilci so na več mestih pustili pivnike, ki joh bodo spremljali v prihodnjih dneh. Na kraju je bila tudi policija.

scroll back to top
 

13.12.2022 Požari v komunalnih in drugih zabojnikih

Ob 2:44 je bilo javljeno, da gori zabojnik za smeti na Ljubljanski cesti. Na kraju smo gasilci PGD Kamnik in PGD Duplica zabojnik in njegovo vsebino pogasili.

scroll back to top
 

9.12.2022 Poplave meteorne vode

Ob 21.06 je na Palovški cesti v Kamniku meteorna voda vdirala v klet stanovanjske hiše. Posredovali so gasilci PGD Kamnik, ki so na kraju ugotovili, da voda v klet zamaka v manjših količina zaradi zamašene drenažne cevi.

scroll back to top
 

29.11.2022 Požari v nestanovanjskih stavbah

Ob 17.45 je gorelo v Qlandiji v Kamniku. Posredovali so gasilci PGD Kamnik in Duplica, ki so ugotovili, da so gorele papirnate brisače v toaletnem prostoru. Izvedli so delno evakuacijo objekta. Požar je omejila že prej omejila varnostnica, ki se je pri tem tudi nadihala dimnih plinov. Do prihoda reševalcev so gasilci nudili prvo pomoč. Prezračili so prostore in preventivno pregledali še sosednje lokale.

scroll back to top
 

16.11.2022 Požar, eksplozija

Ob 19.35 se je iz podhoda pri nakupovalnem centru močno kadilo. Posredovali so gasilci PGD Kamnik in Duplica, ki so na kraju ugotovili, da ne gre za nevaren požar ampak za nadzorovano kurjenje. Pregledali so kraj dogodka in ga nato zapustili.

scroll back to top
 

9.12.2022 Poplave meteorne vode

Ob 22.04 je meteorna voda zalivala travnato območje v Podgorju in ogrožala kokošnjak in pomožne male objekte, kjer se izvajajo obnovitvena dela na vodovodnem in cestnem omrežju. Posredovali so gasilci PGD Kamnik, ki so na kraju ugotovili, da neposredne nevarnosti ni, obveščene so bile odgovorne osebe in predsednik krajevne skupnosti.

scroll back to top
 

9.12.2022 Poplave meteorne vode

Ob 20.11 je v naselju Podgorje, občina Kamnik zamakalo v stanovanjsko hišo. Posredovali so gasilci PGD Kamnik, ki so na kraju ugotovili, da zamaka pri obrobi dimnika. Gasilci so lastniku naročili, da pokliče krovca, ki bo saniral napako. Med intervenciji je bila za potrebe avto lestve zaprta cesta Podgorje - Moste.

scroll back to top
 

16.11.2022 Prometna nesreča

Ob 23.14 je v železniškem predoru pri postaji Kamnik - mesto vlak povozil osebo. Posredovali so gasilci PGD Kamnik. ki so zavarovali kraj dogodka, nudili pomoč reševalcem NMP Zd Kamnik, policiji ter razsvetlili kraj dogodka v predoru in nudili pomoč pri transportu preminule osebe iz predora. Na kraju je posredovala policija ter dežurne pristojne službe.

scroll back to top
 

15.11.2022 Nesreče v cestnem prometu

Ob 8:12 so bili gasilci PGD Kamnik obveščeni, da je prišlo do zdrsa vozila s cestišča, na cesti Kamnik - Stari grad. Gasilci so zavarovali kraj dogodka, izvlekli vozilo na cestišče in le tega očistili. V nesreči ni bilo poškodovanih.

scroll back to top
 
«ZačetekPrejšnja12345678910NaslednjaKonec»

Stran 4 od 171