fp-dobrodosli-140

Začetna stran

29.9.2022 Tehnična in druga pomoč

Ob 21.26 smo bili obveščeni, da se na strehi stavbe na Medvedovi ulici nahaja maček, ki že dlje časa z mijavkanjem kliče na pomoč. Na kraj dogodka smo odšli z avtolestvijo in vozilom za tehnične intervencije, vendar je maček streho zapustil pred našim prihodom.
scroll back to top
 

29.9.2022 Nesreče v cestnem prometu

Ob 19:20 smo bili gasilci PGD Kamnik obveščeni, da je prišlo do prometne nesreče dveh vozil. Ob prihodu na kraj smo gasilci PGD Kamnik in PGD Moste zavarovali kraj nesreče, oskrbeli poškodovano osebo do prihoda reševalcev NMP Kamnik, odklopili akumulatorja na vozilih, razsvetljevali kraj dogodka in počistili cestišče. Ena oseba je bila prepeljana v nadaljnjo oskrbo.

scroll back to top
 

27.9.2022 Prometna nesreča

Ob 13:54 sta v Volčjem potoku, občina Kamnik, čelno trčili osebni vozili. Gasilci PGD Kamnik so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorje na vozilih, z vpojnimi sredstvi posuli iztekle motorne tekočine ter počistili cestišče. Poškodovanih v nesreči ni bilo.

scroll back to top
 

18.9.2022 Požari v stanovanjskih stavbah

Gasilci PGD Duplica in Kamnik smo bili obveščeni o dimu iz 2 nadstropja večstanovanjskega objekta na Groharjevi ulici 4. Ob prihodu na kraj se je kadilo iz balkona stanovanja. Gasilci so preko avtolestve vstopili na balkon, odstranili zažgane cunje s štedilnika, preiskali stanovanje in prezračili stanovanje. Lastnice ni bilo v stanovanju, katere se je kasneje vrnila na dom.

scroll back to top
 

17.9.2022 Poplave meteorne vode

V večstanovanjski stavbi so stanovalci opazili mokre lise stenah stanovanj. Vzrok zamakanja so bili premaknjeni strešniki ob strešnem oknu, katere so gasilci PGD Kamnik postavili na prvotno mesto s pomočjo avtolestve. Na kraju je bila prisotna tudi policija.

scroll back to top
 

29.9.2022 Poplave meteorne vode

Ob 18.30 smo bili gasilci obveščeni da na Tunjiški mlaki voda vdira v stanovanje. Ob prihodu na kraj smo skupaj z gasilci PGD Tunjice prečrpali preostalo vodo iz meteornega jaška in delno očistili cev za meteorno vodo.

IMG 8951-min

scroll back to top
 

23.9.2022 Požari na sredstvih cestnega prometa

Ob 14:50 so bili gasilci PGD Kamnik obveščeni, da je prišlo do požara na smetarskem vozilu na glavni cesti Kamnik - Ločica. Ob prihodu na kraj so gasilci PGD Šmartno in PGD Kamnik že raztresen odpadni papir pogasili in počistili cestišče.

scroll back to top
 

17.9.2022 Poplave meteorne vode

Zaradi premaknjenega vertikalnega žleba je voda tekla po fasadi ter na nekaj mestih tudi v stanovanje. Gasilci PGD Kamnik so žleb ponovno sestavili in preprečili nadaljnje iztekanje.

scroll back to top
 

13.9.2022 Nesreče v cestnem prometu

Ob 10:44 so bili gasilci PGD Kamnik obveščeni, da je padel kolesar. Ob prihodu na kraj so gasilci zavarovali kraj nesreče. Reševalci NMP Kamnik so poškodovanca odpeljali v nadaljnjo oskrbo v zdravstveni dom Kamnik.

scroll back to top
 
«ZačetekPrejšnja12345678910NaslednjaKonec»

Stran 8 od 171