fp-dobrodosli-140

Začetna stran

26.5.2022 Pogrešane osebe

Ob 9:40 so bili gasilci PGD Kamnik obveščeni da v naselju Zgornji Tuhinj pogrešajo mlajšo osebo. Štab je bil vzpostavljen v PGD ZG. Tuhinj, katerega so vodili gasilci PGD Kamnik. Teren se je razdelilo na 9 območij. Pripadniki enot PGD Kamnik, PGD Zgornji Tuhinj, lovci, vodniki psov in policije so preiskali širše območje. Iskalna akcija je bila prekinjena, ko je bilo potrjeno, da se oseba nahaja v bolnišnici.

scroll back to top
 

24.5.2022 Nesreče v cestnem prometu

Ob 23:03 so bili gasilci PGD Kamnik obveščeni, da je padel kolesar. Gasilci PGD Kamnik in PGD Moste so zavarovali kraj nesreče in nudili prvo pomoč poškodovanemu kolesarju do prihoda NMP Kamnik, ki so ga na kraju oskrbeli in prepeljali v UKC Ljubljana. Na kraju prisotna tudi policija.

scroll back to top
 

21.5.2022 Nesreče v cestnem prometu

Ob 8.11 smo bili obveščeni, da je na Ljubljanski cesti v Kamniku padel kolesar. Po prihodu na kraj smo mestno nesreče protinaletno zavarovali, vršili delno zaporo cestišča, nudili asistenco NMP Kamnik pri oskrbi poškodovanca ter očistili cestišče.

scroll back to top
 

19.5.2022 Nesreče v cestnem prometu

Ob 21.23 smo bili obveščeni, da je na Vrhpolju pri Kamniku prišlo do trka dveh osebnih vozil. Po prihodu na kraj smo izvršili popolno zaporo cestišča, mesto nezgode protipožarno zavarovali, odklopili akumulatorja in baterijo na običajnem in električnem vozilu, nudili asistenco ekipi NMP Kamnik, ki je na kraju pregledala udeležene osebe, razsvetljevali kraj nesreče in posuli razlite motorne tekočine. Za sanacijo cestišča bo poskrbel vzdrževalec ceste.

scroll back to top
 

24.4.2022 NESREČE V CESTNEM PROMETU

Ob 13.02 sta v Žejah pri Komendi trčili dve vozili. Posredovali so gasilci PGD Kamnik in PGD Moste, ki so odklopili akumulator in pogonsko baterijo na električnem vozilu. Poškodovano osebo so prevzeli reševalci ZD Kamnik in jo prepeljali v bolnišnico.

scroll back to top
 

21.5.2022 Tehnična in druga pomoč

Ob 16:57 so bili gasilci PGD Kamnik obveščeni, da je na planini Dol strela udarila v gručo ljudi. Intervencija je bila med vožnjo na kraj preklicana, ker domnevno poškodovani niso hoteli sodelovati in so se sami napotili v dolino.

scroll back to top
 

20.5.2022 Nesreče v cestnem prometu

Ob 16:38 so bili gasilci PGD Kamnik obveščeni, da je padel kolesar. Gasilci PGD Mengeš in PGD Kamnik so zavarovali kraj nesreče ter nudili prvo pomoč do prihoda reševalcev. Poškodovana oseba je bila s strani NMP Domžale prepeljana v klinični center na nadaljnjo oskrbo.

scroll back to top
 

19.5.2022 Nesreče zračnih plovil

Ob 19:35 smo bili gasilci PGD Kamnik obveščeni o padcu manjšega letala pri športnem letališču. Na kraju so pred prihodom NMP Kamnik pilota pregledali, požarno zavarovali kraj nesreče ter s pnevmatskimi blazinami dvigni letalo ter s tem omogočili spust koles. Letalo se je nato odvleklo na bližnje letališče. Na kraju je bila prisotna policija in NMP Kamnik, obveščena pa je bila tudi kontrola zračnega prometa in preiskovalec letalskih nesreč.

scroll back to top
 

23.4.2022 NESREČE V CESTNEM PROMETU

Ob 2.44 smo bili obveščeni o prometni nesreči na Bregu pri Komendi. Na kraju nesreče smo vršili protipožarno in protinaletno zaščito. Na vozilu smo odklopili akumulator, razsvetlili kraj nesreče in usmerjali promet. Eno poškodovano osebo so odpeljali reševalci NMP ZD Kamnik. Policiji smo nudili razsvetljavo pri ogledu kraja nesreče.

scroll back to top
 
«ZačetekPrejšnja12345678910NaslednjaKonec»

Stran 8 od 164