fp-dobrodosli-140

Začetna stran

17.3.2023 Tehnična in druga pomoč

Ob 0.57 je v naselju Črna pri Kamniku, občan ponovno izgubil ključe. Posredovali so gasilci PGD Kamnik, ki so počakali do prihoda policije, medtem pa pregledali okolico in gostilno, kjer se je občan nahajal. Ob prihodu policije, pa so policisti pri ponovnem vprašanju ključe našli pri občanu samem. Občan je potem odšel v varno in toplo stanovanje.

scroll back to top
 

16.3.2023 Tehnična in druga pomoč

Ob 1.51 je v naselju Črna pri Kamniku vinjen in zmeden občan izgubil orientacijo in ključe od svoje hiše. Posredovali so gasilci PGD Kamnik, ki so na kraju našli ključ in občana spustili na toplo v hišo.

scroll back to top
 

10.3.2023 Nesreče v cestnem prometu

Ob 18.09 je na Ljubljanski cesti v Kamniku osebno vozilo na prehodu za pešce zbilo peško. Gasilci PGD Kamnik so zavarovali in osvetljevali kraj nesreče ter nudili pomoč reševalcem NMP Kamnik pri oskrbi in prenosu ponesrečene do reševalnega vozila. Očistili so tudi cestišče.

scroll back to top
 

4.3.2023 Požari v naravi oziroma na prostem

Ob 18:40 so bili gasilci PGD Kamnik obveščeni, da močno gori na področju nekdanje Borutane. Ob prihodu na kraj so zavarovali kraj dogodka, ter pogasili goreč kup dračja in odpadnih avtomobilskih delov na površini 25 m2. Na kraju tudi policija.

scroll back to top
 

26.2.2023 Tehnična in druga pomoč

Ob 17.13 je v naselju Mekinje, občina Kamnik močan veter razkril streho kulturnega doma. Posredovali so gasilci PGD Kamnik, ki so z avto lestvijo in vrvno tehniko rešili ujete poškodovane strešnike in s tem odstranili nevarnost. S pomočjo upravnika so zamenjali poškodovane strešnike.

scroll back to top
 

15.3.2023 Tehnična in druga pomoč

Ob 21.58 je vestna občanka opazila puščanje vode na gradbišču nove osnovne šole Frana Albrehta v Kamniku. Posredovali so gasilci PGD Kamnik, ki so ob prisotnosti policije in varnostnika vstopili v objekt in ugotovili, da zamaka s strehe, kjer so delavci s posebno metodo izvajali test tesnosti ravnih streh. Zaprli so dovod vode , ki je še pritekala in pregledali streho, ter preverili vsebino praznih posod, kjer so bile snovi za izvajanje testa.

scroll back to top
 

10.3.2023 Tehnična in druga pomoč

Ob 14.10 so na Cankarjevi cesti v Kamniku gasilci PGD Kamnik s tehničnim posegom odprli vhodna vrata stanovanja v pritličju večstanovanjske stavbe in reševalcem NMP Kamnik omogočili dostop do onemogle osebe.

scroll back to top
 

27.2.2023 Požari v stanovanjskih stavbah

Ob 9.39 je v Rožičnem, občina Kamnik, zagorelo ostrešje stanovanjske hiše. Gasilci PGD Sela in Kamnik so ostrešje razkrili in požar pogasili ter odstranili ožgani material.

scroll back to top
 

22.2.2023 Tehnična in druga pomoč

Ob 12.43 so na Novem trgu v Kamniku gasilci PGD Kamnik rešili otroka iz zaklenjenega osebnega vozila.

scroll back to top
 
«ZačetekPrejšnja12345678910NaslednjaKonec»

Stran 8 od 181