fp-dobrodosli-140

Začetna stran

24.12.2022 Požari v stanovanjskih stavbah

Ob 13.51 smo bili obveščeni o zadimljenem hodniku in požaru v stanovanju v četrtem nadstropju na ulici Matije Blejca v Kamniku. Posredovali so gasilci PGD Duplica in Kamnik, ki so odstavili zažgano hrano iz štedilnika in prezračili dve stanovanji in stopnišče. Izmerili so prisotnost nevarnih plinov. Na kraju je bila tudi Policija.

scroll back to top
 

22.12.2022 Nesreče v cestnem prometu

Ob 20.36 se je na regionalni cesti Spodnji Brnik-Moste pri odcepu za Komendo, občina Komenda, osebno vozilo zaletelo v odbojno ograjo in obtičalo na ograji. Gasilci PGD Moste in Kamnik so zavarovali in razsvetljevali kraj nesreče in odklopili akumulator na vozilu. Poškodovanih v nesreči ni bilo.

scroll back to top
 

20.12.2022 Požari v naravi oziroma na prostem

Ob 15:02 so bili gasilci obveščeni, da na železniški postaji Kamnik ob progi gori pohištvo. Gorel je kupček papirja ob tirih, pogasil je uslužbenec SŽ.

scroll back to top
 

19.12.2022 Nesreče z nevarnimi in drugimi snovmi v naravi, prometu

Ob posredovanju na prometni nesreči smo naleteli še na razlito motorno olje, katerega razlitje pa ni bil vzrok za nastanek prometne nesreče. Z vpojnim sredstvom smo skupaj z dežurnim delavcem Komunalnega podjetja Kamnik sanirali razlitje v dolžini 250 metrov. Na kraju je bila prisotna tudi policija.

scroll back to top
 

18.12.2022 NESREČE Z NEVARNIMI SNOVMI V INDUSTRIJI, INDUSTRIJSKE NESREČE

S kraja sobotne intervencije, kjer je v potok Mlinščica izteklo kurilno olje/nafta so gasilci PGD Kamnik odstranili pobrali pivnike in črevesa. Le ta so včeraj pustili v potoku, da se vanje ujamejo iztekle tekočine, katerih pa danes ni več zaznati.

scroll back to top
 

20.12.2022 Nesreče v cestnem prometu

Ob 21.35 sta na regionalni cesti Mengeš–Vodice čelno trčili osebni vozili. Gasilci PGD Kamnik in Mengeš so zavarovali in razsvetljevali kraj dogodka, s tehničnim posegom rešili ukleščeno osebo iz vozila, odklopili akumulatorja, nudili pomoč poškodovani osebi do prihoda reševalcev NMP Ljubljana, ki so jo nato oskrbeli in odpeljali v UKC Ljubljana. Gasilci so pomoč nudili tudi policiji in delavcem avtovleke pri nalaganju vozila. Cesta je bila zaradi intervencije zaprta za ves promet.

scroll back to top
 

20.12.2022 Nesreče v cestnem prometu

Ob 7:17 so bili gasilci PGD Kamnik obveščeni, da je prišlo do prometne nesreče dveh vozil na cesti Mengeš - Šinkov Turn. Ob prihodu na kraj so gasilci PGD Mengeš in PGD Kamnik zavarovali kraj dogodka, nudili prvo pomoč dvema poškodovanim osebama do prihoda reševalcev NMP Domžale, odklopili akumulatorje na vozilih in odstranili vozili s cestišča ter počistili cestišče.

scroll back to top
 

19.12.2022 Nesreče v cestnem prometu

Ob 19.02 je na Ulici Matije Blejca prišlo do padca kolesarja. Aktivirani so bili gasilci PGD Kamnik, ki so pomagali reševalcem NMP Kamnik pri oskrbi in prenosu padlega kolesarja do reševalnega vozila. Gasilci so razsvetljevali mesto nesreče in nudili pomoč Policiji.

scroll back to top
 

17.12.2022 Nesreče v cestnem prometu

Ob 16.21 je v naselju Bela peč, občina Kamnik vozilo zdrsnilo s poledenele ceste v jarek. Posredovali so gasilci PGD Kamnik, ki so zavarovali kraj dogodka, nudili pomoč policiji in delavcem avto vleke, odklopili akumulator, preprečili iztekanje nevarnih motornih tekočin in počistili kraj nesreče. Zaradi intervencije je bila lokalna cesta zaprta za ves promet.

scroll back to top
 
«ZačetekPrejšnja12345678910NaslednjaKonec»

Stran 3 od 171