fp-dobrodosli-135

Začetna stran

26.7.2021 VETROLOM

Ob 17.05 je na poslovnem objektu v Šmarci močan veter na strehi podrl reklamni pano, ki je nevarno obvisel na strehi. Viseči pano in večje kose stekla so odstranili gasilci PGD Kamnik in PGD Šmarca.

scroll back to top
 

26.7.2021 TEHNIČNA POMOČ

Ob 14.39 so gasilci PGD Kamnik na ulici Josipa Ogrinca v občini Kamnik ob prisotnosti policije s tehničnim posegom odprli vrata stanovanjske hiše, pomerili prostor zaradi možnosti prisotnosti nevarnih plinov in omogočili reševalcem NMP Kamnik dostop do obnemogle osebe. Nudili so pomoč obnemoglemu do prihoda reševalcev NMP Kamnik.

scroll back to top
 

21.7.2021 NESREČA Z NEVARNO SNOVJO

Ob 18:09 smo bilo obveščeni o prometni nesreči. Osebno vozilo je zadelo potopni stebriček, pri tem je poškodoval blok motorja in hladilnik. Iztekati so pričele tekočine. Gasilci PGD Kamnik so zavarovali kraj dogodka, posuli iztekle motorne tekočine, opravili ogled kraja dogodka. Skupaj s KP Kamnik smo izvedli sanacijo potopnega stebrička. Iztekle motorne tekočine bo pospravil koncesionar občine. Na kraju je bila PP Kamnik, katerim smo nudili pomoč. Po zaključku ogleda je avtovleka naložila osebno vozilo, saj je bilo nezmožno za nadaljnjo vožnjo.

scroll back to top
 

11.7.2021 NESREČE Z NEVARNO SNOVJO

Ob 16.19 je na Trubarjevi cesti v občini Mengeš prišlo do puščanja napeljave UNP med plinsko jeklenko in štedilnikom. Posredovali so gasilci PGD Kamnik in Mengeš, ki so iznesli plinsko jeklenko in nadtlačno prezračili objekt in izmerili prisotnost nevarnih plinov in počakali da je nevarnost minila. Na kraju je bila tudi policija.

scroll back to top
 

10.7.2021 NESREČE V CESTNEM PROMETU

Ob 18.59 je na cesti Mengeš - Kamnik pri prehodu čez progo pri Duplici padla kolesarka. Posredovali so gasilci PGD Kamnik, ki so zavarovali kraj nesreče in pomagali reševalcem pri oskrbi poškodovane. Reševalci NMP Kamnik so poškodovano osebo prepeljali v UKC Ljubljana.

scroll back to top
 

24.7.2021 POŽARI V NARAVI

Zagorel je reklamni pano ob cesti. Ob prihodu na kraj ugotovljeno, da so zagorele smeti pod reklamnim panojem, požar pa se je razširil na plakat za promocijo cepljenja. Poškodovano je 2m2 plakata ter ožgan nosilni steber panojev. Požar smo pogasili ter preventivno ohladili še okolico.

scroll back to top
 

19.7.2021 NESREČE V CESTNEM PROMETU

Ob 18.45 smo bili obveščeni, da je v Porebru padel mlajši kolesar. Na kraju nesreče smo mesto dogodka protinaletno zavarovali do prihoda policije, ekipa NMP Kamnik pa je poškodovanca na kraju oskrbela in odpeljala na nadaljnje zdravljenje.scroll back to top
 

11.7.2021 NESREČE V CESTNEM PROMETU

Ob 15.56 sta na državni cesti Stahovica - Kamniška Bistrica voznik in sopotnica na motorju padla, motor pa se je zagozdil pod odbojno ograjo. Motorista nista bila poškodovana. Posredovali so gasilci PGD Kamnik, ki so s tehničnim posegom demontirali odbojno ograjo, odstranili motor, ga postavili na kolesa , počistili razlite motorne tekočine, nudili pomoč policiji pri usmerjanju prometa in počistili cestišče. Promet je bil v času intervencije urejen izmenično enosmerno.

scroll back to top
 

10.7.2021 NESREČE V CESTNEM PROMETU

Ob 3.38 je na Trzinski cesti v občini Mengeš padel kolesar in obležal negiben. Posredovali so gasilci PGD Kamnik in Mengeš ,ki so zavarovali kraj dogodka in nudili pomoč reševalcem NMP Domžale. Na kraju je bila prisotna tudi policija.

scroll back to top
 
«ZačetekPrejšnja12345678910NaslednjaKonec»

Stran 10 od 149