fp-dobrodosli-140

Začetna stran

3.4.2023 Požari v stanovanjskih stavbah

Ob 19.37 je bilo javljeno da v Soteski smrdi po plastiki. Ob prihodu na kraj smo skupaj s PGD Nevlje pogasili začetni požar v kletnih prostorih, iz peči iznesli goreč material in izmerili prisotnost dimnih plinov. Objekt smo prezračili in eni osebi nudili pomoč.

scroll back to top
 

3.4.2023 Nesreče v cestnem prometu

Ob 15.16 je v križišču Grobeljske ceste in Slovenske ceste v Mengšu prišlo do prometne nesreče dveh osebnih vozil. Gasilci PGD Mengeš in Kamnik smo zavarovali mesto nesreče, izvedli protipožarno zavarovanje, pregledali udeležence in počistili kraj.

scroll back to top
 

27.3.2023 Tehnična in druga pomoč

Ob 10:26 je na Tunjiški cesti, občina Kamnik, iztekala voda ob pralnem stroju v stanovanju. Gasilci PGD Kamnik so zaprli ventil za vodo v bloku ter preprečili nadaljnje iztekanje. Obvestili so tudi komunalno podjetje in lastniku svetovali, da za dokončno odpravo napake najamejo ustrezno vodo inštalatersko službo.

scroll back to top
 

26.3.2023 Nesreče v cestnem prometu

Ob 9.20 je na regionalni cesti Duplica-Kamnik, pri odcepu za Perovo, občina Kamnik, tovorno vozilo zbilo pešca, ki je na kraju poškodbam podlegel. Gasilci PGD Kamnik so zavarovali kraj nesreče, vršili zaporo ceste, usmerjali promet, nudili pomoč reševalcem NMP Kamnik pri oskrbi ponesrečenega, očistili cestišče in pomagali delavcem pogrebne službe pri prenosu preminulega.

scroll back to top
 

23.3.2023 Tehnična in druga pomoč

Ob 18.33 so na Fužinah v Kamniku gasilci PGD Kamnik iz reke Kamniške Bistrice izvlekli kolo in ga predali policistom PP Kamnik.

scroll back to top
 

3.4.2023 Nesreče v cestnem prometu

Ob 7.13 je prišlo do trka osebnega in tovornega vozila v Žejah pri Komendi. Posredovali so gasilci PGD Kamnik in PGD Moste, ki so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator vozila in posuli iztekle motorne tekočine. Nudili so pomoč policiji in reševalcem . V nesreči je bila poškodovana ena oseba.

scroll back to top
 

26.3.2023 Nesreče v cestnem prometu

Ob 15:12 smo bili obveščeni o padlem kolesarju na relaciji Rodica - Mengeš. Posredovali so gaslici PGD Kamnik, PGD Mengeš in CZR Domžale, ki so zavarovali kraj nesreče ter poškodovani osebi nudili prvo pomoč. Poškodovana oseba je bila v nadaljnjo oskrbo predana reševalcem NMP Domžale. Na kraju je bila prisotna tudi policija.

scroll back to top
 

25.3.2023 Nesreče v cestnem prometu

Ob 9.09 je na Domžalski cesti v Kamniku prišlo do trka dveh osebnih vozil. Posredovali so gasilci PGD Kamnik, ki so zavarovali kraj dogodka, nevtralizirali iztekle tekočine in počistili razbitine ter pomagali lažje poškodovani osebi.

scroll back to top
 

23.3.2023 Nesreče v cestnem prometu

Ob 11:13 so bili gasilci PGD Kamnik obveščeni, da je na prehodu čez železniško progo padel kolesar in si poškodoval glavo. Gasilci so poškodovani osebi do prihoda reševalcev nudili prvo pomoč in očistili cestišče.

scroll back to top
 
«ZačetekPrejšnja11121314151617181920NaslednjaKonec»

Stran 11 od 185