fp-dobrodosli-135

Začetna stran

27.2.2022 NESREČE V CESTNEM PROMETU

Ob 19:51 smo bili obveščeni da se je zgodila prometna nesreča na Majstrovi 15 (pri bazenu). gasilci smo vozilo postavili na kolesa, posuli razlite tekočine, zavarovali protinaletno in požarno kraj nesreče, osvetlili kraj ter usmerjali promet.

scroll back to top
 

27.2.2022 VETROLOM

Ob 10:27 na Cankarjevi cesti v Kamniku odkrilo sleme strehe. Gasilci PGD Kamnik so s pomočjo avtolestve odstranili poškodovane strešnike, pregledali streho ter zavarovali okolico objekta. Prisotna je bila tudi patrulja PP Kamnik, ki je o dogodku obvestila upravnika objekta ter ostale pristojne službe.

scroll back to top
 

22.2.2022 POŽARI V NESTANOVANJSKIH STAVBAH

V naselju Spodnje Stranje, občina Kamnik, so se vnele bale sena v objektu za spravilo pridelka. Gasilci PGD Kamnik in PGD Kamniška Bistrica so pogasili požar. Gasilci so iznesli ter dokončno pogasili tleče seno, razkrili in pogasili pa so tudi ostrešje objekta, v velikosti 10x20 metrov. O dogodku je bila obveščena tudi policija.

scroll back to top
 

18.2.2022 NESREČE V CESTNEM PROMETU

Ob 16:12 so bili gasilci PGD Kamnik obveščeni, da je na cesti s starega gradu, občina Kamnik, kolesar zapeljal s cestišča v strugo potoka. Gasilci so ob prihodu na kraj zavarovali kraj dogodka in reševalcem NMP Kamnik pomagali pri prenosu poškodovanca v reševalno vozilo. Na kraju je bila prisotna tudi policija.

scroll back to top
 

13.2.2022 TEHNIČNA IN DRUGA POMOČ

S tehničnim posegom smo odprli vrata hiše in omogočili vstop reševalcem NMP Kamnik do obnemogle osebe. Z eksplozimetrom smo pomerili morebitno prisotnost nevarnih plinov, katerih ni bilo.

scroll back to top
 

27.2.2022 POŽARI V STANOVANJSKIH STAVBAH

Ob 10.00 so v naselju Sela pri Kamniku, občina Kamnik gorele saje v dimni tuljavi stanovanjske hiše. Gasilci PGD Sela in Kamnik so požar pogasili, očistili dimniško tuljavo, prezračili prostore, pregledali okolico dimnika s termovizijsko kamero ter lastniku odsvetovali kurjenja do prihoda dimnikarske službe.

scroll back to top
 

18.2.2022 POGREŠANE ŽIVALI

Ob 21.30 je v Maistrovi ulici agresiven maček pregnal lastnico iz stanovanja. Gasilci PGD Kamnik so mačka ujeli in ga zaprli v mačjo košaro.

scroll back to top
 

16.2.2022 POGREŠANE ŽIVALI

Ob 20.31 smo bili obveščeni, da je v naselju Sidol, občina Kamnik, pobegnil osliček. Posredovali so gasilci PGD Kamnik in Zgornji Tuhinj, ki so oslička locirali v bližini lastnikove kmetije. Lastnik je oslička medtem že ujel ter so ga skupaj z lastnikom spravili v hlev.

scroll back to top
 

9.2.2022 POŽARI V NARAVI

Gasilci PGD Kamnik so bili obveščeni o travniškem požaru ob hišni številki Neveljska pot 9. Na kraju je bilo ugotovljeno, da gori trava, podrast in grmovje ob gozdu in v gozdu. Gasilci so požar omejili in pogasili na površini cca 6000m2. Policija na kraju ni bila prisotna.

scroll back to top
 
«ZačetekPrejšnja12345678910NaslednjaKonec»

Stran 8 od 159