fp-dobrodosli-135

Začetna stran

23.8.2021 VETROLOM

Ob 6.34 je zamakala streha na podstrešje policijske postaje, ker je ponoči prišlo do poškodbe zasilnega pokritja strehe zaradi gradbenih del. Gasilci so začasno sanirali in preprečili nadaljnje zamakanje ter počakali do prihoda gradbenega podjetja, ki je dokončno saniralo poškodbo.

scroll back to top
 

22.8.2021 ONESNAŽENJE OKOLJA

Ob 19.26 so v naselju Snovik v občini Kamnik pri termah Snovik opazili onesnažen potok. Posredovali so gasilci PGD Kamnik, ki so zavarovali kraj dogodka in zmerili različne vrednosti vode. Ugotovljeno je bilo, da je prišlo do napake na čistilni napravi zaradi preobremenitve, zaradi tega je prišlo do izliva onesnažene vode skozi preliv. Vzdrževalec term Snovik je pregledal situacijo, sanacijo bodo izvedli v naslednjih dneh.

scroll back to top
 

18.8.2021 SPROŠČANJE NEVARNIH PLINOV

Ob 23.20 smo bili obveščeni, da v bližini naslova Usnjarska cesta 9 spušča zalogovnik neznanega plina. Po prihodu na kraj smo mesto intervencije protipožarno zavarovali, omejili dostop v ulico, izmerili prisotnost nevarnih plinov ter ugotovili, da pušča tekoči dušik (globoko ohlajen). Z zaprtjem ventila smo puščanje ustavili. Na kraju je bila tudi policija, ki bo o dogodku obvestila lastnika.

scroll back to top
 

16.8.2021 POŽARI V KOMUNALNIH ZABOJNIKIH

Ob 22.07 je na Drnovškovi ulici v Kamniku gorel zabojnik za smeti. Posredovali so gasilci PGD Kamnik, ki so pogasili požar na zabojniku za mešano embalažo. Ostale tri zabojnike so občani umaknili, ogenj pa je delno poškodoval parkirano osebno vozilo, ki je bilo parkirano ob zabojniku. Na kraju je bila prisotna tudi policija.

scroll back to top
 

16.8.2021 NESREČE V CESTNEM PROMETU

Ob 8.41 smo bili obveščeni, da je v krožišču v Mengšu padel motorist. Na kraju dogodka smo skupaj z gasilci PGD Mengeš in NMP Domžale mesto dogodka protinaletno in protipožarno zavarovali, nudili asistenco NMP in počistili cestišče. Vzrok prometne nesreče preiskuje policija.

scroll back to top
 

20.08.2021 SPROŠČANJE NEVARNIH PLINOV

Ob 19.25 vso gasilci PGD Kamnik posredovali v Fužinah, na območju nekdanjega podjetja Kik Kamnik, kjer je bil zaznan vonj po kloru. Gasilci so opravili meritve nevarnih plinov v ozračju vendar posebnosti niso zaznali. Na kraju dogodka so posredovali tudi policisti.

scroll back to top
 

18.8.2021 POŽARI V KOMUNALNIH ZABOJNIKIH

Pred vhodom v nakupovalni center na Domžalski cesti v Kamniku so goreli komunalni odpadki v kovinskem zabojniku.

scroll back to top
 

16.8.2021 NESREČE V CESTNEM PROMETU

Ob 16.24 sta v Godiču občina Kamnik trčila dva kolesarja in se poškodovala. Posredovali so gasilci PGD Kamnik, ki so zavarovali kraj nesreče usmerjali promet in nudili pomoč pri ogledu kraja nesreče. Reševalci NMP Kamnik so eno osebo pregledali na kraju, drugo osebo pa so odpeljalo v ZD Kamnik na nadaljnji pregled.

scroll back to top
 

15.8.2021 NESREČE V CESTNEM PROMETU

Ob 9.37 smo bili obveščeni, da je pri spodnji postaji nihalke na Veliko planino vozilo zapeljalo po betonskih stopnicah. Na kraju dogodka smo ugotovili, da je vozilo zapeljalo na lesene plohe, ki so pokrivali stopnice v klet bivše zgradbe. Pod težo vozila so počili, zato je vozilo nasedlo. S pomočjo avtodvigala smo vozilo dvignili in počistili iztekle motorne tekočine. Na kraju je bila prisotna tudi policija.

scroll back to top
 
«ZačetekPrejšnja12345678910NaslednjaKonec»

Stran 8 od 149