fp-dobrodosli-140

Začetna stran

2.8.2022 Nesreče v cestnem prometu

Ob 17.37 je na cesti Topole - Šinkov Turn voznik z osebnim vozilom zapeljal s ceste in se prevrnil na streho. Posredovali so gasilci PGD Kamnik in PGD Mengeš, ki so zavarovali mesto nesreče, nevtralizirali razlite tekočine, oskrbeli poškodovanega voznika ter ga predali v oskrbo ekipi NMP Domžale. Poškodovano vozilo so pomagali naložiti na avto vleko. Posredovala je tudi policija in pooblaščeni vzdrževalec cest.

scroll back to top
 

1.8.2022 Požari v nestanovanjskih stavbah

Ob 18.27 je zagorelo ostrešje štale velikosti 40 x 20m. Domači so že pred pred prihodom začeli gasiti požar. Posredovali so gasilci PGD Kamnik, Zgornji Tuhinj, Srednja vas, Šmartno v Tuhinju, Špitalič in Šmarca, ki so pogasili požar, s pomočjo delovnih strojev domačinov iznosili približno 300 m3 suhe trave in gasili travo na deponiji. Zaradi slabe preskrbe s požarno vodo so gasilci s cisternami vozili vodo iz več naselij v Tuhinjski dolini in napolnili domači zbiralnik vode, ker se je zaradi potreb po vodi izpraznil. Živina se v času požar ni nahajala v hlevu, prav tako ni bilo poškodovanih oseb.

scroll back to top
 

20.7.2022 Nesreče z nevarnimi in drugimi snovmi v naravi, prometu

Ob 20.14 je na Kolodvorski ulici v Kamniku voznik zadel potopni stebriček in poškodoval vozilo, saj so iz vozila iztekle vse motorne tekočine. Posredovali so gasilci PGD Kamnik, ki so zavarovali kraj dogodka in počistili madež na površini 150 m2. Vozilo je nevozno, na kraju je bila prisotna tudi policija.

scroll back to top
 

15.7.2022 Požari v nestanovanjskih stavbah

Ob 12.05 je v podjetju Menina v Šmarci, občina Kamnik, pri vzdrževalnih del zagorelo ostrešje industrijskega objekta. Zaposleni so požar omejili, dokončno pa so ga pogasili gasilci PGD Šmarca, Kamnik, Duplica in Homec, ki so odstranili del pločevine in pregledali objekt s termovizijsko kamero.

scroll back to top
 

13.7.2022 Požari v naravi oziroma na prostem

Ob 15:10 so bili gasilci PGD Kamnik obveščeni, da gori živa meja ob večstanovanjskem bloku. Požar je že pred prihodom gasilcev na kraj pogasil mimoidoči. Gasilci PGD Kamnik in PGD Duplica so požarišče preventivno polili z vodo.

scroll back to top
 

22.7.2022 Sproščanja nevarnih plinov

Ob 12.40 smo bili obveščeni o vonju po plinu v stanovanju bloka na Ljubljanski cesti v Kamniku. Gasilci PGD Kamnik smo opravili meritve vendar ni bilo zaznati nobenih nevarnih plinov.

scroll back to top
 

15.7.2022 Nesreče v cestnem prometu

Ob 12.25 je na Glavnem trgu v Mengšu osebno vozilo pri premiku na parkirišču zbilo peško. Gasilci PGD Kamnik in Mengeš so zavarovali kraj nesreče in nudili pomoč reševalcem NMP Domžale pri oskrbi ponesrečenke.

scroll back to top
 

14.7.2022 Požari v stanovanjskih stavbah

Ob 22:38 so bili gasilci PGD Kamnik obveščeni, da v okolici stanovanjskega objekta že dlje časa smrdi po zažganem materialu. Gasilci PGD Šmarca in PGD Kamnik so objekt in okolico pregledali s termovizijsko kamero in niso našli posebnosti.

scroll back to top
 

12.7.2022 Delovne nesreče

Ob 14.28 je na Liparjevi ulici v Mengšu ekscentrična stiskalnica stisnila osebi dlan. Posredovali so gasilci PGD Kamnik in Mengeš, ki so na kraju s tehničnim posegom odstranili ekcenter, razmaknili stiskalno mizo in osvobodili osebi roko. Poškodovanega so reševalci NMP Domžale oskrbeli in ga odpeljali v UKC Ljubljana.

scroll back to top
 
«ZačetekPrejšnja12345678910NaslednjaKonec»

Stran 8 od 168