fp-dobrodosli-135

Začetna stran

29.10.2021 NESREČE V CESTNEM PROMETU

Ob 13.33 sta na Cankarjevi cesti v Kamniku, v križišču trćila dva avtomobila. Posredovali so gasilci PGD Kamnik, ki so zavarovali kraj dogodka, nevtralizirali iztekle motorne tekočine, pregledali eno vozilo iz katerega se je kadilo, usmerjali promet do prihoda policije. Poškodovanih oseb ni bilo.

scroll back to top
 

27.10.2021 TEHNIČNA IN DRUGA POMOČ

Ob 21.04 se je na Zikovi ulici v Kamniku zaradi napake na vratih občanka zaklenila v spalnico. Posredovali so gasilci PGD Kamnik, ki so s tehničnim posegom brez poškodb odprli najprej vhodna vrata potem pa še vrata spalnice.

scroll back to top
 

20.10.2021 POŽARI V NARAVI

Obveščeni smo bili, da na Zduši gori ob gospodarskem poslopju. Požar so pogasili gasilci PGD Kamnik in Kamniška Bistrica ter preprečili širjenje na objekt. Kup navlake ob objektu se je tudi razkopal. Lastniku, ki se je pri gašenju opekel po nogi smo nudili prvo pomoč ter ga predali reševalcem NMP Kamnik. Na kraju je bila prisotna tudi policija, ki bo ugotovila vzrok nastanka požara.

scroll back to top
 

16.10.2021 NESREČE V CESTNEM PROMETU

Ob 17.51 je na Bakovniku v Kamniku padel motorist in se poškodoval. Gasilci PGD Kamnik so zavarovali kraj nesreče in pomagali reševalcem NMP Kamnik pri oskrbi in prenosu poškodovanca. Reševalci so ga prepeljali v UKC Ljubljana.

scroll back to top
 

16.10.2021 TEHNIČNA IN DRUGA POMOČ

Na parkirišču je lastnik ogreval vetrobransko steklo, ko je za sabo zaprl vrata. Pri tem so se mu vrata zaklenila. Pri posredovanju smo s tehničnim posegom odprli okno. Pri tem ni nastalo nobene škode na vozilu.

scroll back to top
 

27.10.2021 POŽARI V NARAVI

Ob 12.32 je v Rudniku pri Radomljah, občina Kamnik, gorelo v gozdu. Gasilci PGD Duplica in Kamnik so pogasili goreče biološke odpadke in travo na površini okoli 4 kvadratne metre.

scroll back to top
 

17.10.2021 NESREČE V CESTNEM PROMETU

Ob 20:59 so bili gasilci PGD Kamnik obveščeni, da je v Spodnjih Stranjah osebno vozilo zapeljalo s cestišča in se prevrnilo na bok. Ob prihodu na kraj je bilo ugotovljeno, da ni poškodovanih oseb ter da so vozilo že postavili na kolesa. Na kraju je bila tudi policija.

scroll back to top
 

16.10.2021 SPROŠČANJE NEVARNIH PLINOV

Ob 14.11 je v nakupovalnem centru na domžalski cesti v Kamniku smrdelo po plinu. Posredovali so gasilci PGD Kamnik, ki so zavarovali kraj dogodka in z več specialnimi inštrumenti izmerili prisotnost nevarnih plinov, ki niso pokazali nenormalnih vrednosti. V objektu so se dopoldan izvaja vzdrževalna dela. Gasilci so pregledali kompleten objekt in ugotovili, da se je vonj po objektu širil preko ventilacijskega sistema. V objektu so nameščeni tudi javljalniki plina, ki niso zaznali povišanih vrednosti.

scroll back to top
 

12.10.2021 POŽARI V NARAVI

Ob 11:22 smo prejeli obvestilo o požaru agregata na gradbišču ob osnovni šoli Marije Vere. Skupaj z PGD Duplica smo zavarovali širše območje in pričeli z gašenjem požara, preventivno smo zalili tudi okolico, saj je agregat stal na travi. Agregat je popolnoma uničen. Na kraju je bila tudi policija.

scroll back to top
 
«ZačetekPrejšnja12345678910NaslednjaKonec»

Stran 4 od 149