fp-dobrodosli-140

Začetna stran

7.10.2022 Nesreče v cestnem prometu

Ob 12:04 smo bili gasilci PGD Kamnik obveščeni, da je na cesti Kranjski Rak - planina Dol padel motorist in si poškodoval nogo. Ob prihodu na kraj smo gasilci zavarovali kraj dogodka in motorno kolo postavili na kolesa. Poškodovano osebo so reševalci NMP Kamnik prepeljali na nadaljnjo oskrbo v UKC Ljubljana.

IMG-1438

scroll back to top
 

5.10.2022 Tehnična in druga pomoč

Ob 10:41 so bili gasilci PGD Kamnik obveščeni, da je na parkirišču trgovine Eurospin dojenček zaprt v zaklenjen avto. Gasilci so s tehničnim posegom omogočili dostop starša do otroka.

scroll back to top
 

1.10.2022 Požari na sredstvih cestnega prometa

Ob 7.57 je na križišču v Stahovici, občina Kamnik zagorelo terensko vozili Landrover Defender. Posredovali so gasilci PGD Kamnik in Kamniška Bistrica, ki so zavarovali kraj dogodka, s tehničnim posegom odprli armaturno ploščo in pogasili požar v notranjosti, ter odklopili akumulator. V času intervencije je bila polovična zapora cestišča. Poškodovanih oseb ni bilo, na kraju je bila prisotna tudi policija.

IMG 4788-min

scroll back to top
 

29.9.2022 Tehnična in druga pomoč

Ob 21.26 smo bili obveščeni, da se na strehi stavbe na Medvedovi ulici nahaja maček, ki že dlje časa z mijavkanjem kliče na pomoč. Na kraj dogodka smo odšli z avtolestvijo in vozilom za tehnične intervencije, vendar je maček streho zapustil pred našim prihodom.
scroll back to top
 

29.9.2022 Poplave meteorne vode

Ob 18.30 smo bili gasilci obveščeni da na Tunjiški mlaki voda vdira v stanovanje. Ob prihodu na kraj smo skupaj z gasilci PGD Tunjice prečrpali preostalo vodo iz meteornega jaška in delno očistili cev za meteorno vodo.

IMG 8951-min

scroll back to top
 

2.10.2022 Nesreče v cestnem prometu

Ob 13:40 so bili gasilci PGD Kamnik obveščeni, da je prišlo do padca kolesarja. Ob prihodu na kraj so gasilci zavarovali kraj nesreče in do prihoda reševalcev nudili prvo pomoč poškodovani osebi.

scroll back to top
 

1.10.2022 Sproščanja nevarnih plinov

Ob 6.20 smo prejeli informacijo, da je v celoti zadimljen objekt Supernove na Duplici pri Kamniku. Do prihoda enote na kraj se je 21 ljudi evakuiralo, dve osebe pa sta bili še v objektu in smo jih rešili. Med pregledom celotnega objekt smo ugotovili povišano koncentracijo ogljikovega monoksida, zato je policija zaprla celotno območje trgovskega centra ter onemogočila prihod ostalih na območje. V preiskavi je bilo ugotovljeno, da so delavci preko noči prenavljali trgovino v centru, kjer so za rezanje plošč uporabljali naprave z notranjim izgorevanjem, kar je posledično povečalo koncentracijo nevarnih plinov ter zaradi neustrezne zaščite zadimilo celoten objekt. Ob 8.30 je raven koncentracije zaradi intenzivnega mehanskega prezračevanja s strani gasilskih enot padla na dopustno, zato smo skupaj s policijo, varnostno službo in upravljalcem objekta trgovski center odprli.

20221001 083226-min 2

scroll back to top
 

29.9.2022 Nesreče v cestnem prometu

Ob 19:20 smo bili gasilci PGD Kamnik obveščeni, da je prišlo do prometne nesreče dveh vozil. Ob prihodu na kraj smo gasilci PGD Kamnik in PGD Moste zavarovali kraj nesreče, oskrbeli poškodovano osebo do prihoda reševalcev NMP Kamnik, odklopili akumulatorja na vozilih, razsvetljevali kraj dogodka in počistili cestišče. Ena oseba je bila prepeljana v nadaljnjo oskrbo.

scroll back to top
 

27.9.2022 Prometna nesreča

Ob 13:54 sta v Volčjem potoku, občina Kamnik, čelno trčili osebni vozili. Gasilci PGD Kamnik so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorje na vozilih, z vpojnimi sredstvi posuli iztekle motorne tekočine ter počistili cestišče. Poškodovanih v nesreči ni bilo.

scroll back to top
 
«ZačetekPrejšnja12345678910NaslednjaKonec»

Stran 4 od 168