fp-dobrodosli-135

Začetna stran

5.9.2021 NESREČE V CESTNEM PROMETU

Ob 9:59 smo bili obveščeni, da je na križišču Maistrove in Cankarjeve vozilo zbilo kolesarja. Na kraju smo zavarovali kraj dogodka, do prihoda policije usmerjali promet in reševalcem NMP Kamnik nudili asistenco. Poškodovanega kolesarja so prevzeli reševalci. Na električnem kolesu smo odstranili baterijo.

scroll back to top
 

4.9.2021 NESREČE V CESTNEM PROMETU

Ob 17.08 je v naselju Šutna v občini Kamnik osebno vozilo zbilo osebo na rolerjih. Posredovali so gasilci PGD Kamnik, ki so zavarovali kraj nesreče. Poškodovano osebo so oskrbeli reševalci NMP Kamnik.

scroll back to top
 

3.9.2021 TEHNIČNA IN DRUGA POMOČ

Ob 17.51 se je v Tunjicah v stanovanjski hiši nahajala obnemogla oseba. Posredovali so gasilci PGD Kamnik, ki so pred prihodom dobili preklic intervencije.

scroll back to top
 

30.8.2021 NESREČE V CESTNEM PROMETU

Ob 15.40 sta na regionalni cesti Moste - Mengeš trčili tovorno in osebno vozilo, pri katerem je tovorno vozilo zagorelo. Požar so začeli gasiti mimoidoči vozniki. Posredovali so gasilci PGD Kamnik in Moste, ki so zavarovali kraj dogodka, pogasili požar na vozilu, odklopili akumulatorje, prečrpali gorivo, usmerjali promet in na koncu počistili in oprali cestišče. Poškodovanih ni bilo, cesta je bila v času intervencije zaprta za ves promet.

scroll back to top
 

26.8.2021 NESREČE V CESTNEM PROMETU

Ob 10.38 je občanu vozilo zdrsnilo v graben na cesti proti Kamniški Bistrici. Gasilci PGD Kamnik so zavarovali kraj dogodka, s pomočjo vitla izvlekli vozilo iz grape nazaj na vozišče ter nudili policiji pomoč pri ogledu kraja dogodka.

scroll back to top
 

4.9.2021 POŽARI NA DELOVNIH,KMETIJSKIH IN GRADBENIH STROJIH

Požar na deponiji mešanih odpadkov v Poslovni coni Žeje pri Komendi. Gasilci iz šestih društev, 16 vozil, 64 gasilcev. Cca 100 m3 odpadkov zajetih v požaru. Ob 10. 45 požar lokaliziran. PGD Kamnik izvajal prevoz požarne vode iz okoliških hidrantov z dvema voziloma.Požarna voda zajeta na območju. Odpadke premetavajo s strojno mehanizacijo. Nevarnosti za onesnaženje naj nebi bilo.

scroll back to top
 

1.9.2021 NESREČE V CESTNEM PROMETU

Ob 14.13 je na regionalni cesti Duplica - Kamnik voznica z osebnim vozilom trčil v drugo vozilo in se prevrnil v jarek na streho. Posredovali so gasilci PGD Kamnik, ki so zavarovali kraj dogodka, usmerjali promet do prihoda policije, z avtodvigalom dvignili vozilo iz jarka na cesto, počistili razlite motorne tekočine in razbitine in nudili pomoč avto vleki pri nalaganju vozila. Reševalci NMP Kamnik so na mestu pregledali dve udeleženi osebi. V času intervencije je prišlo do prometnega kolapsa na širšem območju Kamnika.

scroll back to top
 

30.8.2021 TEHNIČNA IN DRUGA POMOČ

Ob 14:42 smo bili aktivirani na pomoč pri onemogli osebi. Ob prihodu na kraj smo skupaj z domačini bližnje kmetije locirali ponesrečenko. Z terenskim vozilom smo se spustili čez obronek do polja, kjer se je pod kozolcem nahajala obolela oseba. Zavarovali smo kraj dogodka in nudili prvo pomoč do prihoda NMP Domžale, ki so jo prevzeli v nadaljnjo oskrbo. Na kraju so bili tudi policisti PP Kamnik.

scroll back to top
 

25.8.2021 NESREČE V CESTNEM PROMETU

Ob 18.27 je osebno vozilo zapeljalo s ceste ter trčilo v zložena drva v naselju Klanec v občini Komenda. Gasilci PGD Moste in PGD Kamnik so zavarovali protinaletno in protipožarno mesto nezgode, nudili asistenco ekipi NMP Kamnik pri oživljanju voznice, nudili pomoč policiji pri preiskavi nezgode, usmerjali promet, razsvetljevali dogodek, izvlekli vozilo nazaj na cesto in počistili mesto nezgode.

scroll back to top
 
«ZačetekPrejšnja12345678910NaslednjaKonec»

Stran 7 od 149