fp-dobrodosli-140

Začetna stran

19.12.2022 Nesreče z nevarnimi in drugimi snovmi v naravi, prometu

Ob posredovanju na prometni nesreči smo naleteli še na razlito motorno olje, katerega razlitje pa ni bil vzrok za nastanek prometne nesreče. Z vpojnim sredstvom smo skupaj z dežurnim delavcem Komunalnega podjetja Kamnik sanirali razlitje v dolžini 250 metrov. Na kraju je bila prisotna tudi policija.

scroll back to top
 

19.12.2022 Nesreče v cestnem prometu

Ob 19.02 je na Ulici Matije Blejca prišlo do padca kolesarja. Aktivirani so bili gasilci PGD Kamnik, ki so pomagali reševalcem NMP Kamnik pri oskrbi in prenosu padlega kolesarja do reševalnega vozila. Gasilci so razsvetljevali mesto nesreče in nudili pomoč Policiji.

scroll back to top
 

17.12.2022 Nesreče v cestnem prometu

Ob 16.21 je v naselju Bela peč, občina Kamnik vozilo zdrsnilo s poledenele ceste v jarek. Posredovali so gasilci PGD Kamnik, ki so zavarovali kraj dogodka, nudili pomoč policiji in delavcem avto vleke, odklopili akumulator, preprečili iztekanje nevarnih motornih tekočin in počistili kraj nesreče. Zaradi intervencije je bila lokalna cesta zaprta za ves promet.

scroll back to top
 

13.12.2022 Požari v komunalnih in drugih zabojnikih

Ob 2:44 je bilo javljeno, da gori zabojnik za smeti na Ljubljanski cesti. Na kraju smo gasilci PGD Kamnik in PGD Duplica zabojnik in njegovo vsebino pogasili.

scroll back to top
 

9.12.2022 Poplave meteorne vode

Ob 21.06 je na Palovški cesti v Kamniku meteorna voda vdirala v klet stanovanjske hiše. Posredovali so gasilci PGD Kamnik, ki so na kraju ugotovili, da voda v klet zamaka v manjših količina zaradi zamašene drenažne cevi.

scroll back to top
 

18.12.2022 NESREČE Z NEVARNIMI SNOVMI V INDUSTRIJI, INDUSTRIJSKE NESREČE

S kraja sobotne intervencije, kjer je v potok Mlinščica izteklo kurilno olje/nafta so gasilci PGD Kamnik odstranili pobrali pivnike in črevesa. Le ta so včeraj pustili v potoku, da se vanje ujamejo iztekle tekočine, katerih pa danes ni več zaznati.

scroll back to top
 

17.12.2022 Nesreče z nevarnimi snovmi v industriji, industrijske nesreče

Ob 9.38 so na Duplici v občini Kamnik občani opazili onesnaženo struge Mlinščice. Posredovali so gasilci PGD Kamnik, ki so na več mestih postavili lovilna črevesa, iskali izvor onesnaženja, izvedli preliminarne teste in določili vrsto onesnaženja - onesnaženje s kurilnim olje ali nafto. Med intervencijo je intenziteta onesnaževanja upadala, gasilci so na več mestih pustili pivnike, ki joh bodo spremljali v prihodnjih dneh. Na kraju je bila tudi policija.

scroll back to top
 

9.12.2022 Poplave meteorne vode

Ob 22.04 je meteorna voda zalivala travnato območje v Podgorju in ogrožala kokošnjak in pomožne male objekte, kjer se izvajajo obnovitvena dela na vodovodnem in cestnem omrežju. Posredovali so gasilci PGD Kamnik, ki so na kraju ugotovili, da neposredne nevarnosti ni, obveščene so bile odgovorne osebe in predsednik krajevne skupnosti.

scroll back to top
 

9.12.2022 Poplave meteorne vode

Ob 20.11 je v naselju Podgorje, občina Kamnik zamakalo v stanovanjsko hišo. Posredovali so gasilci PGD Kamnik, ki so na kraju ugotovili, da zamaka pri obrobi dimnika. Gasilci so lastniku naročili, da pokliče krovca, ki bo saniral napako. Med intervenciji je bila za potrebe avto lestve zaprta cesta Podgorje - Moste.

scroll back to top
 
«ZačetekPrejšnja12345678910NaslednjaKonec»

Stran 7 od 175