fp-dobrodosli-140

Začetna stran

Podprite nas!

 
Prostovoljni prispevek Namenitev dela dohodnine
 
Koda namena : CHAR
Namen : DOBRODELNI PRISPEVEK
IBAN: SI56 0231 2001 2407 667  
Referenca: SI  00  76052
Naziv: PROSTOVOLJNO GASILSKO DRUŠTVO KAMNIK 
Naslov: LIVARSKA ULICA 1
Kraj: 1241 KAMNIK

Povezava do obrazca za namenitev dela dohodnine:         

Namenitev dela dohodnine PGD Kamnik

Povezava do elektronskega obrazca eDavki:

eDavki - elektronska oddaja

  

Za vašo pomoč se vam iskreno zahvaljujemo!

scroll back to top
 

27.9.2022 Prometna nesreča

Ob 13:54 sta v Volčjem potoku, občina Kamnik, čelno trčili osebni vozili. Gasilci PGD Kamnik so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorje na vozilih, z vpojnimi sredstvi posuli iztekle motorne tekočine ter počistili cestišče. Poškodovanih v nesreči ni bilo.

scroll back to top
 

18.9.2022 Požari v stanovanjskih stavbah

Gasilci PGD Duplica in Kamnik smo bili obveščeni o dimu iz 2 nadstropja večstanovanjskega objekta na Groharjevi ulici 4. Ob prihodu na kraj se je kadilo iz balkona stanovanja. Gasilci so preko avtolestve vstopili na balkon, odstranili zažgane cunje s štedilnika, preiskali stanovanje in prezračili stanovanje. Lastnice ni bilo v stanovanju, katere se je kasneje vrnila na dom.

scroll back to top
 

17.9.2022 Poplave meteorne vode

V večstanovanjski stavbi so stanovalci opazili mokre lise stenah stanovanj. Vzrok zamakanja so bili premaknjeni strešniki ob strešnem oknu, katere so gasilci PGD Kamnik postavili na prvotno mesto s pomočjo avtolestve. Na kraju je bila prisotna tudi policija.

scroll back to top
 

12.9.2022 Nesreče v cestnem prometu

Ob 21.17 je na regionalni cesti Kamnik - Ločica nasproti bazena, voznik z osebnim vozilom silovito zapeljal iz ceste na teraso gostinskega objekta, prebil ograjo, porušil več miz in klopi in poškodoval goste. Posredovali so gasilci PGD Kamnik, tudi z vozilom za množične nesreče, ki so zavarovali kraj dogodka, zaprli cesto, nudili pomoč poškodovanim osebam, nudili pomoč reševalcem NMP Kamnik pri oskrbi poškodovanih in zaščitili kraj dogodka zaradi dolgotrajne policijske preiskave. Voznik je s poškodovanim vozilom pobegnil s kraja nesreče in z motornimi tekočinami onesnažil cestne odseke Kamnik - Ločica, Kamnik - Stahovica in Stahovica - Črnivec, katerega so gasilci in delavci Gorenjske gradbene družbe očistili. 3 poškodovane osebe so ekipe NMP Kamnik oskrbele in odpeljale v UKC Ljubljana. Gasilci so nudili razsvetljavo kriminalistom za potrebe ogleda. Nastala je večja gmotna škoda, poškodovana je oprema terase, 20 metrov ograje, več prostostoječih luči, pogrešane so bile osebne stvari posameznikov in onesnaženo 200 m2 cestnih in parkirnih površin. Vozilo povzročitelja je pokvarjeno obstalo v naselju Črna pri Kamniku, na državni cesti Stahovica - Črnivec.

scroll back to top
 

23.9.2022 Požari na sredstvih cestnega prometa

Ob 14:50 so bili gasilci PGD Kamnik obveščeni, da je prišlo do požara na smetarskem vozilu na glavni cesti Kamnik - Ločica. Ob prihodu na kraj so gasilci PGD Šmartno in PGD Kamnik že raztresen odpadni papir pogasili in počistili cestišče.

scroll back to top
 

17.9.2022 Poplave meteorne vode

Zaradi premaknjenega vertikalnega žleba je voda tekla po fasadi ter na nekaj mestih tudi v stanovanje. Gasilci PGD Kamnik so žleb ponovno sestavili in preprečili nadaljnje iztekanje.

scroll back to top
 

13.9.2022 Nesreče v cestnem prometu

Ob 10:44 so bili gasilci PGD Kamnik obveščeni, da je padel kolesar. Ob prihodu na kraj so gasilci zavarovali kraj nesreče. Reševalci NMP Kamnik so poškodovanca odpeljali v nadaljnjo oskrbo v zdravstveni dom Kamnik.

scroll back to top
 

11.9.2022 Nesreče v cestnem prometu

Ob 10:43 so bili gasilci PGD Kamnik obveščeni da je v Stahovici, občina Kamnik prišlo do trka kombiniranega vozila in motornega kolesa. Ob prihodu na kraj so gasilci PGD Kamnik zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator, posuli razlite tekočine in počistili cestišče. Poškodovano osebo so reševalci NMP Kamnik odpeljali v nadaljnjo oskrbo v UKC Lj. Na kraju tudi policija.

scroll back to top
 
«ZačetekPrejšnja12345678910NaslednjaKonec»

Stran 1 od 164