Začetna stran Operativa Intervencije

6.1.2021 POŽAR V STANOVANJSKI STAVBI

Ob 10.35 smo bili obveščeni o dimniškem požaru v Oševku občina Kamnik. Posredovali so gasilci PGD Kamnik in PGD Nevlje, ki so ohladili dimnik, prezračili prostore ter lastnika napotili k pristojnemu dimnikarju. Materialna škoda ni nastala.

scroll back to top
 

3.1.2021 TEHNIČNA IN DRUGA POMOČ

Ob 15.58 smo bili obveščeni,da sta na cesti med planino Kisovec in Kranjskim Rakom podrta drevesa in da planinci ne morejo s planine. Požagali smo 3 smreke in omogočili vozilom varen spust v dolino.

scroll back to top
 

1.1.2021 POŽAR

Ob 4.02 smo bili obveščeni o požaru zabojnikov. Gorela sta dva zabojnika, poškodovana je bila tudi  panelna ograja.

scroll back to top
 

11.08.2020 Tehnična in druga pomoč

Ob 12.51 je v Črni pri Kamniku lastnik našel poplavljen večji skladiščni prostor. Odzvali smo se na poziv, vendar zaradi prenizkega vodostaja vode iz skladišča nismo mogli izčrpati s potopnimi črpalkami.

scroll back to top
 

08.08.2020 Nesreče v cestnem prometu

Ob 17.24 je na državni cesti Kamnik - Stahovica vozilo v ovinku zletel s cesto, se zaletelo v odbojno ograjo in drevo ter pristalo na travnati površini v neposredni bližini reke Kamniške Bistrice na strehi. Pri tem sta se poškodovali dve osebi. Posredovali smo gasilci PGD Kamnik, ki smo zavarovali kraj dogodka, nudili pomoč reševalcem NMP Kamnik pri oskrbi, odklopili akumulator, nevtralizirali razlite motorne tekočine in po ogledu policije s tehničnim posegom postavili vozilo nazaj na kolesa. Reševalci NMP Kamnik so eno osebo oskrbeli na kraju, eno osebo pa so prepeljali v nadaljnjo oskrbo.

scroll back to top
 

06.08.2020 Nesreče v cestnem prometu

Ob 13.28 je v Stahovici, občina Kamnik, pri cestnem gradbišču osebno vozilo trčilo v delovni stroj. Gasilci PGD Kamnik smo zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator, z vpojnimi sredstvi posuli iztekle motorne tekočine in pomagali reševalcem NMP Kamnik pri oskrbi dveh poškodovanih oseb. Reševalci so eno osebo prepeljali v UKC Ljubljana.

scroll back to top
 

14.08.2020 Močnejše neurje, poplave ob vodotokih

IMG 1357V popoldanskih urah smo našteli 27 dogodkov povezanih z močnejšim deževjem na štajerski strani Kozjaka. Skupaj z gasilci PGD Špitalič in PGD Motnik ter koncesionarjema za ceste smo sanirali cestišča, z njih umaknili nanose naplavin, podrtih dreves ter iz hiš izčrpali meteorno vodo. Prav tako smo na poplavljenih odsekih pomagali pri zaporah prometa ter usmerjanju.

scroll back to top
 

10.08.2020 Tehnična in druga pomoč

Ob 10.51 smo s tehničnim posegom odprli vrata stanovanja in omogočili reševalcem NMP Kamnik vstop do obolele osebe v Mekinjah.

scroll back to top
 

08.08.2020 Nesreče v cestnem prometu

Ob 12.35 je na Šutni v občini Kamnik voznica z osebnim vozilom zadela potopni stebriček. Posredovali smo gasilci PGD Kamnik, ki smo zavarovali kraj, nevtralizirali razlite motorne tekočine in umaknili vozilo s cestišča. Obveščen je bil tudi koncesionar za vzdrževanje cestne infrastrukture.

scroll back to top
 

12.08.2020 Nesreče pri športnih, rekreativnih in drugih aktivnostih

Ob 9.35 smo gasilci PGD Kamnik pomagali pri prenosu poškodovanega kolesarja, kateri se je poškodoval v gozdu v Spodnjih Stranjah, do reševalnega vozila NMP Kamnik, s katerim je bil odpeljan v nadaljnjo oskrbo.

scroll back to top
 

09.08.2020 Nesreče v cestnem prometu

Ob 19.07 se je v Ulici Josipa Močnika v Kamniku zgodila prometna nesreča. Voznica se je zaletela v tri parkirana vozila. Poleg policije in reševalcev smo posredovali tudi gasilci PGD Kamnik. Zavarovali smo kraj nesreče, odklopili akumulatorje na vozilih in preprečili iztekanje motornih tekočin. Poškodovanih ni bilo.

scroll back to top
 

06.08.2020 Nesreče v cestnem prometu

Ob 23.44 je v vasi Sela pri Kamniku vozilo zapeljalo v jarek. Posredovali smo gasilci PGD Kamnik, ki smo zavarovali kraj, vozilo izvlekli in območje razsvetlili. Voznik je vozilo zapustil in se izgubil. Policija ga je kasneje izsledila in pripeljala na kraj.

scroll back to top
 
«ZačetekPrejšnja12345678910NaslednjaKonec»

Stran 9 od 92