Začetna stran Operativa Intervencije

15.6.2021 NESREČE PRI ŠPORTNIH AKTIVNOSTIH

Ob 11.01 so bili gasilci PGD Kamnik obveščeni, da je na območju nekdanje smodnišnice padel kolesar in se poškodoval. Na kraju so bili reševalci NMP Kamnik, ki so poškodovano osebo oskrbeli.

scroll back to top
 

14.6.2021 POŽARI NA SREDSTVIH CESTNEGA PROMETA

Ob 10.31 je na cesti od Črnivca proti Kranjskemu Raku, občina Kamnik, gorelo motorno kolo. Gasilci PGD Kamnik, Gozd, Gornji Grad in Nova Štifta so požar na vozilu in okolici pogasili ter zavarovali kraj dogodka.

scroll back to top
 

8.6.2021 TEHNIČNA IN DRUGA POMOČ

Odpiranje vrat stanovanja.S pomočjo stikalnih lestev smo vstopili na balkon v tretjem nadstropju ter s tehničnim posegom odprli vrata balkona.

scroll back to top
 

5.6.2021 NESREČE V CESTNEM PROMETU

Ob 19.29 je v naselju Spodnje Palovče v občini Kamnik voznik zapeljal iz ceste na strmo brežino. se večkrat prevrnil in se ustavil na kolesih čelno v drevesu 200 metrov pod cesto. Posredovali so gasilci PGD Kamnik, ki so zavarovali kraj dogodka, stabilizirali vozilo, s tehničnim posegom rešili voznika iz vozila, nudili pomoč reševalcem NMP Kamnik, in prenesli poškodovanega po strmi brežini do ceste. Gasilci so odklopili akumulator in nevtralizirali iztekle motorne tekočine. Poškodovanega voznika so oskrbeli reševalci NMP Kamnik in ga odpeljali v UKC Ljubljana.

scroll back to top
 

1.6.2021 NESREČE V CESTNEM PROMETU

Ob 5.48 je na krožišču v občini Mengeš prišlo do trčenje med osebnim vozilom in kolesom z motorjem. Posredovali so gasilci PGD Kamnik in Mengeš, ki so zavarovali kraj dogodka, nudili pomoč poškodovanemu motoristu, usmerjali promet, nudili pomoč policiji pri ogledu kraja in na koncu počistili cestišče in pomagali policiji pri nalaganju motornega kolesa v vozilo. Hudo poškodovanega motorista so oskrbeli reševalci NMP Domžale in ga odpeljali v UKC Ljubljana.

scroll back to top
 

28.5.2021 POŽAR V STANOVANJSKI STAVBI

Ob 21.28 so se v ulici Fortunata Berganta v občini Kamnik vnele saje v dimniku večstanovanjske hiše. Posredovali so gasilci PGD Kamnik, ki so zavarovali kraj dogodka, pogasili goreče saje, iznesli goreč material in prebili zelo zamašen dimnik. Dimnik je dotrajan in je bila izdana prepoved kurjenja. Na kraju je bila prisotna policija.

scroll back to top
 

8.6.2021 NESREČE V CESTNEM PROMETU

Padec kolesarke. Ob prihodu na kraj dogodka, smo kraj proti naletno zaščitili, nudili pomoč NMP, ter policiji.

scroll back to top
 

4.6.2021 POPLAVE OB VODOTOKIH

Posredovali smo na večih lokacijah v Tuhinjski dolini, kjer je zarada močnega deževja prišlo do razlivanja vodotokov. Posledično so nastali zemeljski plazovi, nanosi proda na cestišče.......

scroll back to top
 

31.5.2021 NESREČE V CESTNEM PROMETU

Ob 21:31 je na Mengeškem polju prišlo do trčenja osebnega vozila in kolesarja. Gasilci PGD Kamnik so nudili tehnično pomoč NMP Kamnik ter policiji, osvetlili kraj nesreče, kraj protinaletno zavarovali ter usmerjali promet v času polovične zapore. Poškodovan kolesar je bil odpeljan v UKC Ljubljana.

scroll back to top
 

8.6.2021 POŽARI NA SREDSTVIH CESTNEGA PROMETA

Ob 12.22 so bili gasilci PGD Kamnik obveščeni, da gori osebno vozilo ob stanovanjskem bloku. Ob prihodu na kraj so zavarovali kraj dogodka, ugotovili da so prisotni na kraju že začeli z gašenjem vozila z ročnim gasilnikom na prah, dokončno pogasili vozilo ter ga pregledali s termo kamero. Na kraju je bila prisotna tudi policija.

scroll back to top
 

3.6.2021 TEHNIČNA IN DRUGA POMOČ

Ob 16:03 so bili gasilci PGD Kamnik obveščeni, da se je na parkirišču zdravstvenega doma Kamnik zaklenilo vozilo v katerem se nahaja majhen otrok. Ob prihodu na kraj je bilo ugotovljeno, da so reševalci NMP Kamnik steklo na vozilu že razbili in otroka odpeljali na urgenco na pregled.

scroll back to top
 

30.5.2021 TEHNIČNA IN DRUGA POMOČ

Ob 00.21 so gasilci PGD Kamnik s specialnim tehničnim posegom ustavili spuščanje vode v kopalnici, kjer se je zaradi dotrajanosti vodovoda pokvarila pipa.

scroll back to top
 
«ZačetekPrejšnja12345678910NaslednjaKonec»

Stran 5 od 92