Začetna stran Operativa Intervencije 16.7.2012 Prometna nesreča

16.7.2012 Prometna nesreča

PGD Kamnik prometna Moste 06Ob 17.09 smo bili s strani ReCO Ljubljana obveščeni, da je prišlo do prometne nesreče na relaciji med Mostami in Nasovčami. Na kraj dogodka smo izvozili z voziloma PV-1 in TRV 2-D ter 12 člani posadke. Istočasno so bili o nesreči obveščeni tudi gasilci PGD Komenda, ki so izvozili z voziloma GVM-1 in GVC 16/25 ter 10 člani posadke.

 

 

 

Po prihodu na kraj smo ugotovili, da je prišlo do trka med tremi vozili. Na dveh vozilih smo odklopili akumulatorja ter sanirali razlite tekočine. Skupaj z gasilci PGD Komenda smo v času popolne zapore ceste preusmerjali promet. Za dve poškodovani osebi je poskrbela ekipa NMP Kamnik. Intervencija je trajala eno uro.

Uradno poročilo policijske postaje Kamnik o nesreči:

Obveščeni smo bili o prometni nesreči na regionalni cesti Moste – Brnik. Patrulja je na kraju ugotovila, da je voznik osebnega avtomobila, zaradi vožnje na prekratki varnostni razdalji, trčil v zadnji del pred njim vozečega vozila, ki ga je odbilo naprej tako, da je trčil v zadnji del tovornega vozila, ki je bil pred njim. Pri tem sta bili dve osebi poškodovani. Zaradi suma, da je povzročitelj vozil pod vplivom alkohola, je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 0,45 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Izdan mu je bil plačilni nalog.

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

VIDEO

scroll back to top
 
Nazaj...