Začetna stran

Ostali dogodki

Izleti, dogodki in drugo delo, ki ne paše v nobeno drugo rubriko...



4.7.2015 7. Pohod članic Gasilske zveze Slovenije

159V soboto, 4. 7. 2015, je bilo ob 8.30 uri na parkirišču pri Calcitu polno rdečih vozil. Marsikdo, ki je želel v lepem sobotnem dopoldnevu proti svetemu Primožu, se je spraševal, kaj se dogaja oz. kaj je narobe v tem koncu. Prav nič ni bilo narobe, ampak vse še kako prav. Gasilke so prihajale na zbirno mesto 7. pohoda gasilk Gasilske zveze Slovenije, ki ga vsako leto organizira Komisija za članice GZ Kamnik. Glede na lansko število udeleženk, smo se tokrat odločili, da ponudimo pohodnicam dve poti, težjo in lažjo.

scroll back to top
Več ...
 

20.6.2015 Praznovanje Krajevne skupnosti Kamnik - center

slika3Danes smo se odzvali na povabilo predstavnikov Krajevne skupnosti Kamnik - center na praznovanje njihovega praznika. Enota 5 gasilcev je z gasilsko avtocisterno na Trgu svobode poskrbela za predstavitev dela gasilcev ter opreme, za najmanjše pa so pripravili zbijanje tarče. Več o prireditvi in bogatem programu si lahko preberete na tej povezavi.

scroll back to top
Več ...
 

16.5.2015 Logistična pomoč pri čiščenju Starega gradu

slika12Danes se je 5 gasilcev PGD Kamnik odzvalo na pomoč pri prostovoljni akciji čiščenja Starega gradu, ki jo je organizirala Občina Kamnik. Gasilci smo z vozilom za prevoz gasilskih sredstev (vozilo 10) pripeljali večji agregat, ki je nudil elektriko pri uporabi električnih naprav. Pomoč smo nudili tudi pri odstranjevanju inventarja iz poslopja, urejanju poti za dostop do objekta ter urejanju grmičevja na strmem predelu. V zvezi z navedenimi aktivnostmi smo bili aktivni 8 ur. Več o dogodku in fotogalerija: KLIK!

scroll back to top
 

9.5.2015 Poroka Uršule in Mateja

IMG 2347.4Na današnjo soboto smo v zakonski stan pospremili našega člana in aktivnega operativnega gasilca Mateja Goloba, ki je obljubil večno zvestobo svoji izvoljenki Uršuli. Ker gasilci ničesar ne prepuščamo naključju, smo se odločili, da Mateja že zjutraj pospremimo s poveljniškim vozilom do Moravč, kjer je stanovala Uršula.

scroll back to top
Več ...
 

9.5.2015 11. vseslovensko romanje gasilcev

veterani1Vseslovensko romanje gasilcev po tradiciji poteka prvo soboto po prazniku svetega Florjana, zavetnika gasilcev. Na Brezjah se je zbrala množica gasilcev različnih slovenskih društev, iz gasilske zveze (GZ) Kamnik smo se udeležili trije uniformirani gasilci. Nekaj gasilcev iz Kamnika pa je priromalo peš.

scroll back to top
Več ...
 
«ZačetekPrejšnja123456789NaslednjaKonec»

Stran 4 od 9