fp-dogodki

Začetna stran Operativa Ostali dogodki

20.8.2016 Slovesnost ob 80. obletnici delovanja PGD Sela

IMG 1098 1Danes so gasilke in gasilci PGD Sela obeležili svojo 80. obletnico delovanja. Slavnostne parade in kasnejše slovesnosti so se udeležili tudi 4 naši člani. Več o dogodku si lahko preberete na spletni strani Občine Kamnik. Članicam in članom PGD Sela člani PGD Kamnik iskreno čestitamo ob visoki obletnici delovanja.

 

scroll back to top

Več ...
 

Nekaj utrinkov delovanja gasilskih veteranov v zadnjem času

IMG 6891Po končanem občinskem tekmovanju v Komendi in regijskem v Moravčah so se veterani malo oddahnili rednih vaj in nastopov v letošnjem letu, vendar njihovo moto delo združenja kot ekipa ni konec. Imelo so slavljenca med svojimi vrstami, ki je slavil okroglih 60 let. To je njihov Kotnik Srečo, doma iz Prlekije, ki je opravljal delo poklicnega gasilca v lesni industriji Lip Radomlje.

scroll back to top
Več ...
 

4.7.2015 7. Pohod članic Gasilske zveze Slovenije

159V soboto, 4. 7. 2015, je bilo ob 8.30 uri na parkirišču pri Calcitu polno rdečih vozil. Marsikdo, ki je želel v lepem sobotnem dopoldnevu proti svetemu Primožu, se je spraševal, kaj se dogaja oz. kaj je narobe v tem koncu. Prav nič ni bilo narobe, ampak vse še kako prav. Gasilke so prihajale na zbirno mesto 7. pohoda gasilk Gasilske zveze Slovenije, ki ga vsako leto organizira Komisija za članice GZ Kamnik. Glede na lansko število udeleženk, smo se tokrat odločili, da ponudimo pohodnicam dve poti, težjo in lažjo.

scroll back to top
Več ...
 

16.5.2015 Logistična pomoč pri čiščenju Starega gradu

slika12Danes se je 5 gasilcev PGD Kamnik odzvalo na pomoč pri prostovoljni akciji čiščenja Starega gradu, ki jo je organizirala Občina Kamnik. Gasilci smo z vozilom za prevoz gasilskih sredstev (vozilo 10) pripeljali večji agregat, ki je nudil elektriko pri uporabi električnih naprav. Pomoč smo nudili tudi pri odstranjevanju inventarja iz poslopja, urejanju poti za dostop do objekta ter urejanju grmičevja na strmem predelu. V zvezi z navedenimi aktivnostmi smo bili aktivni 8 ur. Več o dogodku in fotogalerija: KLIK!

scroll back to top
 

2.7.2016 8. Pohod članic Gasilske zveze Slovenije

IMG 2236 uros resnik»Gasilke dajmo, skupaj na 8 pohod se podajmo«, se je glasil slogan pohoda, ki ga organizirajo članice GZ Kamnik za gasilke iz cele Slovenije. Pohod v Snoviku , v soboto 2 julija je bil pravi živ žav, saj se je zbralo preko 170 udeležencev 8. pohoda gasilk Gasilske zveze Slovenije, ki ga vsako leto organizirajo članice GZ Kamnik.

scroll back to top
Več ...
 

17.9.2015 Evropski teden mobilnosti

IMG 5008 1Občina Kamnik je tako kot vsako leto tudi letos Evropski teden mobilnosti obeležila skupaj s Svetom za preventivo in vzgojo v cestnem prometu Občine Kamnik, v sodelovanju z Mladinskim centrom Kotlovnica in Domom kulture Kamnik, in od 9. do 12. ure organizirala druženje otrok kamniških šol in vrtcev. Na prireditev smo bili povabljeni tudi kamniški gasilci, ki smo pripravili predstavitev gasilske avtocisterne ter dela gasilcev.

scroll back to top
Več ...
 

20.6.2015 Praznovanje Krajevne skupnosti Kamnik - center

slika3Danes smo se odzvali na povabilo predstavnikov Krajevne skupnosti Kamnik - center na praznovanje njihovega praznika. Enota 5 gasilcev je z gasilsko avtocisterno na Trgu svobode poskrbela za predstavitev dela gasilcev ter opreme, za najmanjše pa so pripravili zbijanje tarče. Več o prireditvi in bogatem programu si lahko preberete na tej povezavi.

scroll back to top
Več ...
 

9.5.2015 Poroka Uršule in Mateja

IMG 2347.4Na današnjo soboto smo v zakonski stan pospremili našega člana in aktivnega operativnega gasilca Mateja Goloba, ki je obljubil večno zvestobo svoji izvoljenki Uršuli. Ker gasilci ničesar ne prepuščamo naključju, smo se odločili, da Mateja že zjutraj pospremimo s poveljniškim vozilom do Moravč, kjer je stanovala Uršula.

scroll back to top
Več ...
 
«ZačetekPrejšnja12345NaslednjaKonec»

Stran 2 od 5