fp-dogodki

Začetna stran Operativa Ostali dogodki

18.8.2012 Pohod Krvavec - Kokrško sedlo

PGD Kamnik pohod KP KS 03V soboto, 18.8.2012 se je mala skupinica gasilk in gasilcev iz PGD Kamnik (ter en ''podporni '' član) v zgodnjih jutranjih urah odpravila proti Kriški planini pod Krvavcem (1480 m).

scroll back to top
Več ...
 

»Gasilke dejmo, po Koželjevi poti pejmo!«

PGD Kamnik pohod članic 02»Gasilke dejmo, po Koželjevi poti pejmo!« Tako se je glasil slogan vabila na četrti tradicionalni pohod, ki ga organizirajo članice GZ Kamnik za gasilke celotne Gasilske zveze Slovenije.

scroll back to top
Več ...
 

21.5.2011 Na kolo za zdravo telo

PGD_Kamnik_Kolesarjenje_04Danes se je 5 članov PGD Kamnik pogumno odločilo da izkoristi čudovito sončno jutro in se podalo na kolo.

 

scroll back to top
Več ...
 

Menjava garažnih vrat v PGD Kamnik

PGD_Kamnik_menjava_vrat_03Po 28 letih od vselitve v nov gasilski dom smo se odločili zamenjati garažna vrata.

Vztrajno se bliža leto 2012 in s tem 130 letnica delovanja PGD Kamnik. Lahko bi rekli, da je bil tudi to, poleg seveda boljše izolacije, funkcionalnosti in varnosti eden od razlogov, da smo se v društvu odločili, da zamenjamo garažna vrata z novimi.

 

scroll back to top
Več ...
 

Predstavitev naše dejavnosti na festivalu Kamfest 2012

PGD Kamnik Kamfest 03V torek, 14.8., in v petek, 17.8., smo se na povabilo organizatorjev poletnega festivala Kamfest udeležili dveh dogodkov, pri katerih smo predstavili svojo dejavnost. V torek smo tako v Samčevem predoru izvedli prireditev z naslovom "Kamnik iz zraka čisto zares!", v petek pa smo v Keršmančevem parku predstavili gasilsko avtocisterno in temeljne postopke oživljanja z uporabo avtomatskega eksternega defibrilatorja. Oba dogodka spadata tudi v okvir javnih prireditev ob praznovanju naše 130 letnice nenehnega delovanja.

scroll back to top
Več ...
 

2.5.2012 Zbor starodobnikov

PGD Kamnik staodobnikiDanes je v Tuhinjski dolini potekal zbor starodobnikov, katerega sta se udeležila tudi dva naša gasilca z gasilskim operativnim vozilom 08 - Mercedes Benz 408D, kateri nosi letnico izdelave 1971 (Več o vozilu...). Celotno reportažo o dogodku si lahko ogledate na sledeči povezavi.

scroll back to top
 

16.2.2011 Predstavitev METZ Avtolestve

PGD_Kamnik_Avtolestev_02Iz podjetja METZ Aerials GmbH in Nemčije so nam pripeljali pokazat prenovljeno avtolestev.

 

 

scroll back to top
Več ...
 

Bowling desetine članov A1

PGD_Kamnik_bw_01Po zimskem počitku smo se člani desetine A1 srečali na Bowlingu v Domžalah.

 

scroll back to top
Več ...
 
«ZačetekPrejšnja12345NaslednjaKonec»

Stran 5 od 5