fp-dogodki

Začetna stran Operativa Ostali dogodki

3.5.2014 Poroka Maje in Gregorja

PGD Kamnik poroka 01Prvo majsko soboto smo gasilci PGD Kamnik v zakonski stan pospremili našega člana Gregorja Janežiča in njegovo izvoljenko Majo. Kot se spodobi med gasilskimi tovariši, smo mu zadnje ure samskega stanu trdno stali ob strani ter mu pomagali pri premagovanju še zadnjih preprek (v mislih imamo seveda "šrango") pred vstopom v zakon.

scroll back to top
Več ...
 

17.11.2012 Strokovna ekskurzija članov društva

PB170200Danes smo se člani društva podali na strokovno ekskurzijo na Goriško in v Brda. V jutranjih urah smo se iz meglenega Kamnika odpravili proti sončni Novi Gorici, kjer smo si najprej privoščili jutranjo kavo.

scroll back to top
Več ...
 

15.9.2012 Dan GRS Kamnik

PGD Kamnik GRS 10Na povabilo predstavnikov GRS Kamnik smo se v Kamniški Bistrici udeležili njihove predstavitve ob 90. letnici organiziranega gorskega reševanja na Kamniškem. Na prireditvi smo predstavili večje tehnično reševalno vozilo z avtodvigalom in ekipo prve pomoči našega društva. Glavni namen dogodka pa je bilo zbiranje sredstev za novo intervencijsko vozilo GRS Kamnik.

scroll back to top
Več ...
 

25.8.2012 Slavnostna parada in proslava ob 130. letnici delovanja

PGD Kamnik proslava 130 let 08Danes popoldne smo z gasilsko parado od Glavnega trga do Doma kulture slovesno obeležili 130 let delovanja našega društva. Po koncu parade se je slovesnost nadaljevala z akademijo v Domu kulture, katero so s svojim obiskom počastili mnogi visoki gostje.

scroll back to top
Več ...
 

22.12.2012 Proslava ob Dnevu samostojnosti in enotnosti

dan samostojnostiNa povabilo Občine Kamnik sta se dva gasilca udeležila osrednje občinske proslave ob letošnjem Dnevu samostojnosti in enotnosti, ki je potekala v Domu kulture. Slavnostni govornik je bil kamniški župan Marjan Šarec, v drugem delu programa pa so nastopili simfoniki orkestra Domžale – Kamnik. Več o prireditvi si lahko preberete na spletni strani Občine Kamnik ali na informacijskem portalu Kamničan.si.

scroll back to top
 

20.9.2012 Evropski teden mobilnosti v Kamniku

PGD Kamnik dan brez avta 01Občina Kamnik je tudi letos v sklopu Evropskega tedna mobilnosti skupaj s Svetom za preventivo in vzgojo v cestnem prometu Občine Kamnik danes, od 9. do 12. ure, organizirala druženje otrok kamniških šol in vrtcev na Glavnem trgu. Na prireditvi so sodelovali tudi 4 gasilci z gasilsko cisterno in večnamenskim vozilom. Obiskovalcem so predstavili vozili ter nudenje prve pomoči v primeru zastoja srca. Več o dogodku si lahko prebereet na strani Občine Kamnik.

scroll back to top
 

11.9.2012 75 let gasilske službe Jožeta Berleca

PGD Kamnik Berlec 13Danes smo se v Keršmančevem parku udeležili proslave ob 75 letnici gasilskega službovanja našega člana Jožeta Berleca, ki je hkrati praznoval tudi svoj 93. rojstni dan. Gasilci iz 17 gasilskih društev iz GZ Kamnik in GZ Komenda smo mu pripravili 75 curkov pod katerimi se je slavljenec zapeljal s poveljniškim vozilom. Iz našega društva se je proslave udeležilo 13 gasilk in gasilcev.

scroll back to top
Več ...
 

25.8.2012 Predstavitev naše dejavnosti na Glavnem trgu

PGD Kamnik predstavitev Glavni trg 07V okviru prireditev ob praznovanju naše 130. letnice, smo se danes na Glavnem trgu predstavili Kamničanom in drugim obiskovalcem Kamnika. V predstavitvi z vodenim programom, ki je trajal štiri ure, smo predstavili večino našega voznega parka ter opreme. Obiskovalci so lahko preizkusili del opreme ter poslušali predavanje in praktičen prikaz temeljnih postopkov oživljanja s pomočjo avtomatskega eksternega defibrilatorja. Najmlajši udeleženci so se pomerili v zbijanju tarče ali pa so se spuščali po toboganu iz gasilskega doma. Najpogumnejši obiskovalci pa so si ogledali center Kamnika iz zraka s pomočjo naše avtolestve. Ker slika pove več kot tisoč besed, vas vabimo, da si ogledate fotogalerijo tega enkratnega dogodka.

scroll back to top
Več ...
 
«ZačetekPrejšnja12345NaslednjaKonec»

Stran 4 od 5