fp-dogodki

Začetna stran Operativa Ostali dogodki

10.5.2014 Vseslovensko romanje gasilcev na Brezje

unnamed0V soboto po prazniku svetega Florjana, zavetnika gasilcev, je na Brezjah potekalo vseslovensko romanje gasilcev, ki se ga je udeležilo okoli 150 uniformiranih gasilcev. Maše so se udeležili tudi naši člani.

scroll back to top
Več ...
 

Menjava garažnih vrat

IMG 2931V aprilu in maju potekajo dela na preostalih treh garažnih vratih, ki do sedaj še niso bila avtomatizirana. V letu 2010 in 2011 smo že zamenjali 10 vrat; več o takratnem delu lahko preberete tukaj. Ponovno so se izkazale članice in člani, ki so s svojim prostovoljnim delom pripomogli k hitremu in kvalitetnemu delu. Ob koncu del bomo torej imeli vsa garažna vrata avtomatizirana, kar predstavlja lep dosežek ob robu praznovanja lanskoletnega jubileja - 30 letnice našega gasilskega doma na Livarski cesti 1.

scroll back to top
Več ...
 

22.12.2012 Proslava ob Dnevu samostojnosti in enotnosti

dan samostojnostiNa povabilo Občine Kamnik sta se dva gasilca udeležila osrednje občinske proslave ob letošnjem Dnevu samostojnosti in enotnosti, ki je potekala v Domu kulture. Slavnostni govornik je bil kamniški župan Marjan Šarec, v drugem delu programa pa so nastopili simfoniki orkestra Domžale – Kamnik. Več o prireditvi si lahko preberete na spletni strani Občine Kamnik ali na informacijskem portalu Kamničan.si.

scroll back to top
 

20.9.2012 Evropski teden mobilnosti v Kamniku

PGD Kamnik dan brez avta 01Občina Kamnik je tudi letos v sklopu Evropskega tedna mobilnosti skupaj s Svetom za preventivo in vzgojo v cestnem prometu Občine Kamnik danes, od 9. do 12. ure, organizirala druženje otrok kamniških šol in vrtcev na Glavnem trgu. Na prireditvi so sodelovali tudi 4 gasilci z gasilsko cisterno in večnamenskim vozilom. Obiskovalcem so predstavili vozili ter nudenje prve pomoči v primeru zastoja srca. Več o dogodku si lahko prebereet na strani Občine Kamnik.

scroll back to top
 

4.5.2014 Florjanova maša v Kamniku

PGD Kamnik maša 13Na god svetega Florjana, to je 4. maja, smo se kamniški gasilci, skupaj s poveljnikom Civilne zaščite občine Kamnik, že tradicionalno zbrali v cerkvi Marijinega brezmadežnega spočetja na Šutni v Kamniku ter se udeležili svete maše.

 

scroll back to top
Več ...
 

3.5.2014 Poroka Maje in Gregorja

PGD Kamnik poroka 01Prvo majsko soboto smo gasilci PGD Kamnik v zakonski stan pospremili našega člana Gregorja Janežiča in njegovo izvoljenko Majo. Kot se spodobi med gasilskimi tovariši, smo mu zadnje ure samskega stanu trdno stali ob strani ter mu pomagali pri premagovanju še zadnjih preprek (v mislih imamo seveda "šrango") pred vstopom v zakon.

scroll back to top
Več ...
 

17.11.2012 Strokovna ekskurzija članov društva

PB170200Danes smo se člani društva podali na strokovno ekskurzijo na Goriško in v Brda. V jutranjih urah smo se iz meglenega Kamnika odpravili proti sončni Novi Gorici, kjer smo si najprej privoščili jutranjo kavo.

scroll back to top
Več ...
 

15.9.2012 Dan GRS Kamnik

PGD Kamnik GRS 10Na povabilo predstavnikov GRS Kamnik smo se v Kamniški Bistrici udeležili njihove predstavitve ob 90. letnici organiziranega gorskega reševanja na Kamniškem. Na prireditvi smo predstavili večje tehnično reševalno vozilo z avtodvigalom in ekipo prve pomoči našega društva. Glavni namen dogodka pa je bilo zbiranje sredstev za novo intervencijsko vozilo GRS Kamnik.

scroll back to top
Več ...
 
«ZačetekPrejšnja123456NaslednjaKonec»

Stran 4 od 6