Začetna stran

Intervencije

Opis intervencij PGD Kamnik, fotografije,...8.12.2018 PROMETNA NESREČA

Ob 0.06 smo bili preko pozivnikov obveščeni o prometni nesreči v Dobenem. Izvozili smo s HTV in TRV-2D ter desetimi gasilci. Skupaj z gasilci iz PGD mengeš, smo kraj nesreče protinaletno in protipožarno zavarovali. Nasedlo vozilo na bregu smo zavarovali pred nadaljnimi premiki in ga s tehničnim posegom spravili nazaj na cestišče. Posredovala je tudi policija, vozilo pa prevzela avtovleka. Intervencija je trajala dve uri, na poziv se je odzvalo 15 gasilcev.

scroll back to top
 

8.12.2018 ODPIRANJE VRAT

Ob 20.26 smo bili prek pozivnikov obveščeni, da je potrebno odpiranje vrat na Zikovi. Izvozili smo s HTV in petimi gasilci. Na kraju smo vrata s tehničnim posegom odprli in omogočili dostop reševalcem NMP Kamnik do obolele osebe, katero so prepeljali v UKC ljubljana. Intervecija je trajala 45 minut, na poziv se je odzvalo 5 gasilcev.

scroll back to top
 

6.12.2018 ONESNAŽENJE POTOKA

Ob 17.01 smo bili prek pozivnikov obveščeni o onesnaženju potoka Pšata. Izvozili smo z TRV-2D in TRV ter devetimi gasilci. Na kraju smo iz potoka vzeli vzorce ter testirali. Testi niso pokazali povišanih vrednosti. Intervencija je trajala dve uri, posredovala je tudi policija.

scroll back to top
 

5.12.2018 ODPIRANJE VRAT

Ob 10.31 smo bili prek pozivnikov obveščeni, da je potrebno v Vrhpoljah nujno odpreti vrata stanovanjske hiše. Izvozili smo s HTV in petimi gasilci. Vrata smo s tehničnim posegom odprli in omogočili dostop reševalcem NMP Kamnik do onemogle osebe. Intervencija je trajala eno uro, na poziv se je odzvalo 8 gasilcev.

scroll back to top
 

29.11.2018 Prometna nesreča

Ob 15.17 smo bili preko pozivnikov obveščeni o prometni nesreči na Nožiški cesti, kjer sta trčili dve vozili. Izvozili smo s HTV in 5 gasilci. Zavarovali smo kraj dogodka, odklopili akumulatorja, posuli razlite motorne tekočine z vpojnim sredstvom ter nudili pomoč reševalcem pri oskrbi poškodovane osebe. Intervencija je trajala 45 minut. Na poziv se je odzvalo 13 gasilcev.

scroll back to top
 
«ZačetekPrejšnja12345678910NaslednjaKonec»

Stran 6 od 187