fp-mladina

Začetna stran Operativa Mladina 18.12.2015 Novoletno srečanje mladine

18.12.2015 Novoletno srečanje mladine

WP 20151218 19 35 57 ProV mesecu decembru smo redna petkova srečanja mladine popestrili z Miklavževimi piškoti, prav tako pa nas je kot vsako leto presenetil Božiček. Otroci in mentorji smo se v gasilskem domu skupaj zbrali ob 18. uri in ob skupnem druženju čakali na Božička.

 

 

 

Da pa je pričakovanje obdarovanja hitreje minilo, smo skupaj izdelovali božične okraske iz kolaža, verige iz papirja in snežinke. Pred prihodom dobrega moža pa smo vse skupaj obesili in tako okrasili avlo gasilskega doma, v kateri je osvetljeni gasilski voz ter božična jelka. Božička smo priklicali tudi z božičnimi pesmimi, a je na presenečenje vseh prispel pismonoša, ki nam je predal Božičkovo pismo. V njem je pisalo, da se je zaradi obilice obdarovanja otrok odločil malo odpočiti in tako odpotovati v toplejše kraje na dopust. Vseeno pa nam je darila poslal kar prek pošte v velikih paketih. Le te so otroci z veseljem odprli, mentorji pa smo najmlajšim in pa tudi tistim večjim razdelili darila. A na koncu je še vseeno ostalo nekaj daril, le ta pa so bila namenjena pridnim in delavnim mentorjem, ki so se skozi celo leto ukvarjali z mladino, jih spremljali na tekmovanjih in skupaj zasegali dobra mesta na tekmovanjih. Po obdarovanju smo se skupaj podružili ob sendvičih in soku nato, pa še enkrat vsem skupaj zaželeli vesele božične praznike in srečno novo leto. Prav tako za leto 2016 načrtujemo nove podvige, ki jih bomo skupaj s člani mladine nedvomno dosegli.

Mentorji mladine PGD KAMNIK želimo vsem članom mladine in njihovim staršem vesele praznike, v novem letu pa obilo sreče zdravja in veselja.

imageimageimageimageimageimageimageimageimage

scroll back to top
 
Nazaj...