fp-mladina

Začetna stran Operativa Mladina 27.11.2015 Mladinsko tekmovanje v pikadu

27.11.2015 Mladinsko tekmovanje v pikadu

IMG 7065V petek, 27. 11.2015, smo se še zadnjič v tekmovalnem letu 2015 odpravili na tekmovanje za mladino; tokrat v pikadu, ki je potekalo v organizaciji PGD Moste. Priprave smo izvedli v dneh pred tekmovanjem. Na tekmovanju je 14 tekmovalcev spremljala mentorica Urška, pri organizaciji prevozu in pripravah pa so skupaj sodelovali 4 mentorji.

 

 

Tekmovali so pionirji in pionirke, prav tako pa tudi mladinci. Nekaj izmed njih se jih je uvrstilo v drugi in tretji krog, eden izmed njih pa tudi v četrtfinale. Čeprav smo tekmovanje zaključili na predzadnjem mestu, je večer minil v športnem vzdušju in dobri volji predvsem pa druženju mladine iz obeh gasilskih zvez. Letos, smo se celotno tekmovalno sezono GZ Komenda in GZ Kamnik udeleževali tekmovanj in zasedali dobra mesta, ki so nam na koncu v skupnem seštevku prinesli odlično sedmo mesto, s tem pa smo tudi dosegli cilj in se uvrstili pod 10. mesto.

Kmalu bomo začeli tudi s pripravami na tekmovalno sezono 2016, ki se po navadi začne z gasilskim kvizom. Poleg rednih petkovih srečanj mladine nas v prihajajočem mesecu čakajo srečanja, s katerimi si bomo popestrili veseli december.

imageimageimageimage

scroll back to top
 
Nazaj...