fp-dogodki

Začetna stran Operativa Ostali dogodki 9.5.2015 Poroka Uršule in Mateja

9.5.2015 Poroka Uršule in Mateja

IMG 2347.4Na današnjo soboto smo v zakonski stan pospremili našega člana in aktivnega operativnega gasilca Mateja Goloba, ki je obljubil večno zvestobo svoji izvoljenki Uršuli. Ker gasilci ničesar ne prepuščamo naključju, smo se odločili, da Mateja že zjutraj pospremimo s poveljniškim vozilom do Moravč, kjer je stanovala Uršula.

 

 

 

Prvo posredovanje je bilo potrebno ob prihodu pred nevestino hišo, kjer domači očitno niso slišali zvonca in so jih zdramile šele gasilske sirene. Ko je naposled pred domača vrata le stopila Uršula, smo si oddahnili. Po okrepčilu smo se napotili nazaj proti Kamniku, vendar vožnja ni bila dolga, saj nas je po nekaj metrih že pričakala "šranga". K sreči je imel Matej zelo spretno pričo, kateri smo nadeli vso potrebno zaščitno opremo za varno delo z motorno žago,  ter jo poslali v pogajanja z domačini, da bi se lahko čim prej prebili iz obroča Moravč. Delo in pogajanja so bila uspešna, zato smo se kmalu lahko odpravili naprej. V Kamniku je na Maistrovem mostu ob množici radovednežev pričakal bodoča mladoporočenca veličasten curkomet. Da pa sprejem ni bil samo moker, ampak tudi glasen, smo poskrbeli s sirenami, za dodatne zvoke pa so poskrbeli tudi Matejevi kolegi motoristi. Po končani ceremoniji v občinski stavbi, smo njuno zvezo potrdili še z obveznim obmetavanjem z rižem ob spremljavi Mestne godbe Kamnik, gasilskih siren ter motorjev. Kot zadnje presenečenje pa smo mladoporočencema pripravili še dvig z gasilsko avtolestvijo pred cerkvijo na Šutni, kjer sta imela cerkveni poročni obred.

URŠULA IN MATEJ, SREČNO V ZAKONSKI ZVEZI!

Članice in člani PGD Kamnik

VIDEO POSNETEK

Zanimiv članek v lokalnem mediju: KLIK

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

scroll back to top
 
Nazaj...