fp-dogodki

Začetna stran Operativa Ostali dogodki 11.9.2012 75 let gasilske službe Jožeta Berleca

11.9.2012 75 let gasilske službe Jožeta Berleca

PGD Kamnik Berlec 13Danes smo se v Keršmančevem parku udeležili proslave ob 75 letnici gasilskega službovanja našega člana Jožeta Berleca, ki je hkrati praznoval tudi svoj 93. rojstni dan. Gasilci iz 17 gasilskih društev iz GZ Kamnik in GZ Komenda smo mu pripravili 75 curkov pod katerimi se je slavljenec zapeljal s poveljniškim vozilom. Iz našega društva se je proslave udeležilo 13 gasilk in gasilcev.

 

 

 

Slovesnosti so se udeležili župan Marjan Šarec, predsednik GZS Anton Koren, poveljnik GZS Matjaž Klarič, predsednik GZ Kamnik Marjan Semprimožnik, poveljnik GZ Kamnik Janez Repanšek, predsednik GZ Komenda Jože Sušnik, direktor občinske uprave mag. Ivan Kenda in poveljnik CZ Kamnik mag. Matjaž Srša. Vsi gostje, so se Jožetu Berlecu, st. zahvalili za njegovo uspešno delo, znanje in požrtvovalnost ob 75-letnici njegovega aktivnega gasilstva.

Župan Marjan Šarec se je v govoru častnemu občanu Jožetu Berlecu, st. zahvalil za njegovo uspešno dolgoletno delo v gasilstvu, ter mu zaželel zdravja in še nadaljnjega uspešnega sodelovanja s prostovoljnimi gasilci in gasilkami. Poudaril je, da je častni poveljnik Gasilske zveze Kamnik zagotovo vzor vsem gasilcem ter hkrati ponos požrtvovalnega dela, ki ga je v svojem življenju predajal kot aktivni prostovoljni gasilec.

(delno povzeto po www.kamnik.si)

VIDEO REPORTAŽA O DOGODKU (vir: Damjan Hančič, www.kamnican.si)

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

 

Avtor fotografij: Damjan Hančič (www.kamnican.si)

scroll back to top
 
Nazaj...