Začetna stran

Člana PGD Kamnik prejela bronasti znak CZ

PGD Kamnik civilna zascita logoPrizadevnost ljudi, ki so prostovoljno in poklicno ali dolžnostno vključeni v sistem varstva pred naravnimi in drugimi nesrečami, je pripomoglo k temu, da se vsakič znova uspešno spoprijemamo s številnimi naravnimi ujmami in drugimi nesrečami. Pomembna vloga sistema varstva pred naravnimi in drugimi nesrečami je prav gotovo tudi na lokalni ravni. Občine skrbijo, da poteka delo na podroju Civilne zaščite strokovno in usklajeno.

 

 

 

Regijska podelitev priznanj Civilne zaščite ob mednarodnem dnevu CZ je letos potekala 6. marca 2012 v Kulturnem domu v Šmartnem pri Litiji. Na prireditvi so bila podeljena priznanja Civilne zaščite posameznikom in organizacijam, ki so jih predlagale občine, gasilske zveze, štabi civilne zaščite in društva zaradi njihovega prispevka na področju varstva pred naravnimi in drugimi nesrečami.

V počastitev praznika Civilne zaščite, predvsem z zahvalo vsem, ki so s svojimi dejanji že prispevali k uresničevanju ciljev: preprečevanja nesreč, pripravljenosti, reševanja in pomoči ter z odstranjevanjem posledic naravnih nesreč. Priznanja Civilne zaščite sta letos prejela dva člana PGD Kamnik:

  • Mitja Kemperle, bronasti znak CZ,
  • Jani Vavpetič, bronasti znak CZ.

Priznanje – bronasti znak Civilne zaščite je bilo na včerajšnji regijski prireditvi podeljeno tudi Postaji Gorske reševalne službe Kamnik.

 

Dobitnikom priznanj iskreno čestitamo!

 

imageimageimageimage

 

scroll back to top