fp-mladina

Začetna stran Operativa Mladina 3.6.2017 Občinsko mladinsko tekmovanje 2017

3.6.2017 Občinsko mladinsko tekmovanje 2017

IMG 1474V soboto, 3.6.2017, je na Mekinjskem stadionu potekalo občinsko mladinsko tekmovanje gasilske mladine iz Gasilske zveze Komenda in Gasilske zveze Kamnik. Tekmovanja sta se iz našega društva udeležili dve desetini - ekipa pionirjev ter ekipa mladincev. 

 

 

Priprave so potekale že dober mesec pred tekmovanjem. Srečevali smo se ob petkih, poleg rednih srečanjih smo vadili tudi preostale dni. Tekmovanja se je udeležilo 20 članov mladine, na dan tekmovanja pa so jih je spremljali 4 mentorji ter njihovi starši in navijači. Ekipa pionirjev je dosegla predzadnje mesto. Mladinci pa so se letos odlično odrezali ter osvojili pohvale vredno 2. mesto. S tem so se tudi uvrstili na regijsko tekmovanje, ki bo v začetku šolskega leta potekalo v Kamniku. Ob prihodu v gasilski dom smo se okrepčali s picami in priboljški. Ker nam je ostalo še kar nekaj energije so otroci igrali nogomet in se zabavali. Na koncu smo vsi zadovoljni in z nasmehom odšli domov. Za dosežen uspeh čestitamo vsem tekmovalcem in pa vsem gasilcem, ki so pomagali pri izvedbi vaj.

Vaj pa letos z občinskim gasilskim tekmovanjem ni konec, saj se bomo srečevali do konca leta. Ekipa mladincev pa bo skozi poletne počitnice trenirala za regijsko tekmovanje, ki bo v septembru.

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

scroll back to top
 
Nazaj...