fp-mladina

Začetna stran Operativa Mladina 23.12.2016 Novoletno srečanje mladine

23.12.2016 Novoletno srečanje mladine

IMG 8685Leto je naokoli, zato smo tudi v Prostovoljnem gasilskem društvu Kamnik z mladino za leto 2016 zaključili z rednimi srečanji, se poslovili in si voščili ob prihajajočih praznikih. Otroci in mentorji smo se skupaj zbrali v gasilskem domu in ob skupnem druženju čakali na Božička.

 

 

Tudi letos smo si čakanje na prihod Božička krajšali z izdelovanjem okraskov. Tako smo izdelali barvno verigo, različne okraske iz barvnega kolaža, snežinke ter iz plastičnih lončkov izdelali snežaka, ki v podobi gasilca krasi avlo gasilskega doma. Božiček je darila razdelil vsem otrokom, nekateri so mu tudi zapeli, vsi pa so se z njim tudi slikali. Le teh so se otroci razveselili in jih takoj odprli. Po obdarovanju smo se skupaj podružili ob pici in soku nato, pa še enkrat vsem skupaj zaželeli vesele božične praznike in srečno novo leto. Prav tako za leto 2017 načrtujemo nove podvige, ki jih bomo skupaj s člani mladine nedvomno dosegli. Čez praznike si bomo tako mentorji kot otroci nabrali energije za delo v letu 2017.


Člani PGD KAMNIK želimo vsem članom mladine in njihovim staršem vesele praznike, v novem letu pa obilo sreče zdravja in veselja.

 

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

scroll back to top
 
Nazaj...